Низький уклін: минають другі роковини від дня смерті Героя

Дата: 04.06.2024 14:50
Кількість переглядів: 158

Фото без опису

Сьогодні минає два роки, коли трагічна звістка про загибель нашого краянина, мужнього воїна, майстра-сержанта Державної прикордонної служби України - ВАДИМА ВАДИМОВИЧА РУСИНСЬКОГО стривожила всю громаду.

Вадим одним із перших виконував завдання з деокупації Київщини, потім воював у Харківській та Донецькій областях. Та вже 04 червня 2022 року життя бійця завчасно обірвалося під час виконання бойового завдання в Донецькій області. Похований був у місті Житомир.

Сьогодні, вшанувати пам’ять воїна-земляка, на подвір’ї Телешівського ліцею, учнем якого був загиблий, зібралися представники селищної ради, діти, вчителі та близькі. До меморіальної дошки полеглому захиснику України учасники заходу поклали квіти та хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героя.

Фото без опису

У скорботі разом із родиною. Вічна слава, пам'ять, честь кращому Сину країни. Не забудемо подвигів Героя, не пробачимо ворогам його загибелі.

Указом Президента України від 28 липня 2022 року № 540/2022 «За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» Вадим Русинський нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь