Підвищення кваліфікації

Дата: 04.06.2024 14:06
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

Спеціаліст І категорії відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тамара ПОГАСІЙ взяла участь в триденному тренінгу типової програми "Молодіжна робота" для працівників органів місцевого самоврядування, що відбувся 29-31 травня на Київщині.

Захід став чудовою платформою для обміну досвідом, знаннями та ідеями щодо покращення роботи з молоддю. Учасники ознайомилися з методиками та інструментами, які допоможуть їм у реалізації молодіжних проєктів та ініціатив, а також взяли активну участь у продуктивних дискусіях та спільній роботі над важливими питаннями розвитку молодіжної політики в громадах.

Тренінг для працівників органів місцевого самоврядування за типовою навчальною програмою «Молодіжна робота» проводився управлінням молоді та спорту КОДА спільно з Київським обласним молодіжним центром, за сприяння Всеукраїнського молодіжного центру та Асоціації Молодіжних працівників України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь