Змагання за програмою Відкритого чемпіонату Рокитнянської селищної територіальної громади

Дата: 03.06.2024 10:46
Кількість переглядів: 120

Фото без опису

01 червня 2024 року в селищі Рокитне на території спортивного комплексу та центрального парку відбулися змагання за програмою Відкритого чемпіонату Рокитнянської селищної територіальної громади з лижних гонок із загальної фізичної підготовки серед юнаків і дівчат 2008 року народження і молодших, присвячені Міжнародному дню захисту дітей.

Змагання були проведені відділом культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради  Білоцерківського району Київської області спільно з відділом освіти селищної ради, Рокитнянською ДЮСШ, ГО «Київська обласна федерація лижного спорту», за сприяння Відділення Національного олімпійського комітету України в Київській області та за участю команд з міст Бровари (КОСФК), Біла Церква (КОЛФКС), Тетіїв (ДЮСШ). Активно взяла участь у змаганнях і збірна команда Рокитнянської селищної територіальної громади сформована із вихованців Рокитнянської ДЮСШ.

Майже 100 юних лижників зібралися в цей сонячний день на гостинній Рокитнянській землі щоб позмагатися, визначити найсильніших та набути змагального досвіду.

На відкритті змагань були присутні та щиро вітали учасників: начальник відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тетяна КРУТЬ; депутат Рокитнянської селищної ради, директор Рокитнянського центру професійного розвитку педагогічних працівників Тетяна ЛИСИЦЯ; виконуюча обов’язки заступника директора зі спортивної роботи Київського обласного спортивного фахового коледжу міста Бровари Наталія ЧЕРЕПЕНІНА; членкиня президії Федерації лижного спорту України та Відділення НОК України в Київській області, генеральний секретар Київської обласної федерації лижного спорту, Заслужений тренер України Олена ЛЄСНІКОВА.

Головний суддя змагань Валентина ГОЛОВЧЕНКО ознайомила всіх з програмою проведення заходу та зазначила порядок проведення змагань.

Учасники чемпіонату хвилиною мовчання вшанували пам’ять про усіх загиблих внаслідок агресії російської федерації проти України, у тому числі дітей.

Відповідно до регламенту чемпіонату, учасники змагань були розподілені на чотири вікових групи (2008-2009 р.н., 2010-2011 р.н., 2012-2013 р.н., 2014 р.н. і молодші) і змагалися в п’яти видах програми: біг на 60 м, стрибки в довжину з місця, підтягування на перекладині (юнаки) та віджимання в упорі від землі (дівчата), піднімання тулуба з упору лежачи до упору сидячи за одну хвилину, легкоатлетичний крос на дистанції 1500, 1000 та 500 метрів.

За результатами змагань в особистому розряді та комплексному заліку, переможцями та призерами змагань стали:

юнаки 2008-2009 р.н.

1 місце – Володимир МАТВІЮК (Бровари КОСФК);

2 місце – Владислав СЕМЕНЮК (Тетіїв ДЮСШ);

3 місце – Дмитро САВЧУК (Тетіїв ДЮСШ);

дівчата 2008-2009 р.н.

1 місце – Катерина РУДА (Рокитне ДЮСШ, с. Насташка, м. Біла Церква КОЛФКС);

2 місце - Анастасія СКВОРЦОВА (Рокитне ДЮСШ, с. Насташка, Біла Церква КОЛФКС),

3 місце – Анастасія ЧАБЛИКІНА (Рокитне ДЮСШ, с. Житні Гори);

юнаки 2010-2011 р.н.

1 місце – Ілля ЦИМБАЛ (Рокитне ДЮСШ, Рокитне; Бровари КОСФК),

2 місце – Дмитро РУДЕНКО (Тетіїв ДЮСШ),

3 місце – Віталій ВІШТАЛЮК (Тетіїв ДЮСШ);

дівчата 2010-2011 р.н.

1 місце – Надія ОГОРОДНИК (Тетіїв ДЮСШ);       

2 місце – Вікторія МАНЬКО (Рокитне ДЮСШ, с. Острів, Бровари КОСФК);       

3 місце – Лілія СПАСІБОВА (Тетіїв ДЮСШ);

юнаки 2012-2013 р.н.

1 місце – Олександр ПЕТРУШКО (Тетіїв ДЮСШ);          

2 місце – Назар ЛУЦЕНКО (Рокитне ДЮСШ, с. Острів);

3 місце – Максим КОВТУН (Рокитне ДЮСШ, с. Острів);

дівчата 2012-2013 р.н.

1 місце – Єлізавета ВАРАВА (Рокитне ДЮСШ, с. Насташка);

2 місце – Маріанна КЛИМЮК (Тетіїв ДЮСШ);

3 місце – Мар’яна СМІРНОВА (Рокитне ДЮСШ, селище Рокитне);

юнаки 2014 р.н. і молодші

1 місце Богдан КАЛЕНІЧЕНКО (Рокитне ДЮСШ, селище Рокитне);

2 місце – Мілен ЖОВТОНОГ (Рокитне ДЮСШ, с. Острів);

3 місце – Богдан КЛИМЕНКО (Тетіїв ДЮСШ);        

дівчата 2014 р.н. і молодші

1 місце – Соломія ПАВЛЕНКО (Тетіїв ДЮСШ);

2 місце – Діана ОЛЕКСІЙЧУК (Тетіїв ДЮСШ);

3 місце – Аліна ЛОТОЦЬКА (Тетіїв ДЮСШ).

Переможці та призери, після закінчення змагань, були нагороджені грамотами Рокитнянської селищної ради, медалями від відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради та цінними призами від Відділення Національного олімпійського комітету України в Київській області.

Всі учасники чемпіонату були в захопленні від якісно приготовленої каші та інших харчових страв, які з любов’ю приготували для них представники Благодійного фонду пам’яті В. І. Литвина і щиро дякували голові групи компаній «Синявське» Ярославу ЛИТВИНУ за надану спонсорську допомогу.

Окрім тренерів-викладачів Рокитнянської ДЮСШ в організації та проведенні змагань взяли найактивнішу участь також представники Київського обласного спортивного фахового коледжу міста Бровари - тренери Олена ЛЄСНІКОВА та Микола КРИВЧЕНКО, методист – Наталія ЧЕРЕПЕНІНА; тренер Київського обласного ліцею фізичної культури і спорту міста Біла Церква, віце-президент Київської обласної федерації лижного спорту, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України - Микола ФАСТОВЕЦЬ.

Діти – це наше майбутнє, це майбутнє України! Здорові діти – здорова нація! Шана і вдячність ЗСУ, що боронять нашу землю! Слава Україні!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь