Пишаємося нашими футболістами!

Дата: 21.05.2024 13:32
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

16-17 травня в місті Житомир відбувся фінальний тур чемпіонату України з футзалу 65+ серед ветеранських команд першої ліги, в якому взяли участь 10 команд, що змагалися протягом квітні-травня за коловою системою з міст: Одеса, Київ, Суми, Харків, Переяслав, Світловодськ, Українськ, Умань і наша славнозвісна команда ФК «Синявське», яка вже багато років прославляє нашу Рокитнянщину далеко за її межами.

Участь команди у найпрестижнішому чемпіонаті країни стала можлива завдяки підтримці спонсора команди - голови групи компаній «Синявське» Ярославу ЛИТВИНУ, який вже багато років надає допомогу в проведенні багатьох спортивно-масових заходів у нашій громаді та забезпечує участь футбольних команд у змаганнях вищих рівнів.

Зважаючи на рівень чемпіонату, можна зрозуміти настільки запеклою була боротьба за призові місця і те, що наша збірна виборола ІІ місце у змаганнях найвищого гатунку вказує на її високу майстерність, наполегливість і витримку.

Ми пишаємося нашими земляками: Михайлом КЛИМНЕКОМ, Степаном МОСКАЛИКОМ, Віталієм БЕЗУГЛИМ, Петром БРУХТІЄМ, Олександром БАКАЛЕНКОМ, Віктором САЄНКОМ, Миколою НИРКОМ, Петром ШЕРЕМЕТОМ, Василем ШТРИКІНИМ і Василем КОРСУНОМ, які власним прикладом доводять, що заняття спортом, самоорганізація та рухова активність є запорукою досягнення таких високих спортивних результатів. Вони є гордістю і взірцем для кожного з нас, саме вони є творцями спортивних традицій та історії нашої славної Рокитнянщини.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь