Відбулось засідання постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, туризму, молоді і спорту та соціального захисту населення

Дата: 14.05.2024 10:10
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

14 травня 2024 року депутат Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області, голова комісії Сергій Діренко провів засідання комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, туризму, молоді і спорту та соціального захисту населення.

На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

На порядок денний винесено 2 питання, а саме: про винесення на громадське обговорення проєкту рішення «Про реорганізацію Рокитнянського ліцею - Малої академії наук Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області шляхом перетворення у Академічний ліцей Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області»; про дозвіл на зміну напряму використання палива.

Опрацювавши дані питання порядку денного, членами комісії вирішено винести їх на розгляд чергової сесії Рокитнянської селищної ради.

У засіданні взяли участь секретар селищної ради Юрій Шимченко, заступник селищного голови Олександр Конопчук та начальник відділу освіти селищної ради Людмила Соболівська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь