Відзначили День руху та здоров’я

Дата: 14.05.2024 08:24
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

10 травня на території комунального закладу «Рокитнянський центр підтримки дітей та сімей «Чебурашка» до Дня руху та здоров’я було проведено відкритий турнір Рокитнянської селищної територіальної громади з паркового волейболу серед юнаків та дівчат вихованців вказаного закладу та учнівського самоврядування Рокитнянської громади і юнаків з Таращанської громади, а також  дитячі руханки.

Організатори заходу: відділ культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради і Рокитнянський центр дитячо-юнацької творчості.

На заході були присутні: спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тамара ПОГАСІЙ, керівник учнівського самоврядування Рокитнянського центру дитячо-юнацької творчості Наталія ХАРЧИШИН і члени учнівського самоврядування, координатори соціального проекту «Активні парки» Білоцерківського району Олександр ІВАЩЕНКО і Рокитнянської громади Дарія КОЛОМІЄЦЬ, вихованці КЗ «Рокитнянський центр підтримки дітей та сімей «Чебурашка», юнаки з м. Тараща, місцеві жителі з дітьми в тому числі ВПО та інші.

Тамара Василівна передала привітання учасникам заходу від Рокитнянського селищного голови Юрія Андрійовича Богданова. Вона розповіла про роботу координаторів соціального проекту Президента України «Активні парки» в нашій громаді та закликала активно долучатися до занять, які регулярно на і безкоштовній основі проводяться в парку селища Рокитне та повідомила, що відтепер такі руханки будуть проводитися координатором періодично з дітьми «Чебурашки» (на їхньому дитячому майданчику) і всіма бажаючими з Цукрового масиву.

У турнірі з паркового волейболу змагалися шість команд юнаків та дівчат, за результатами спортивних поєдинків:

  • І місце виборола команда «Іскра» - селище Рокитне;
  • ІІ місце в команди «Горобці» - селище Рокитне;
  • ІІІ місце в команди «Фламінго» - місто Тараща.

Однакову кількість очок набрали Рокитнянські команди «Зірка», «Квіточка» і «Клас».

Кращий гравець турніру Дмитро ЛІВІНСЬКИЙ, а краща гравчиня Софія КОСТЕНКО.

На церемонії нагородження спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тамара ПОГАСІЙ і координатор соціального проекту «Активні парки» Білоцерківського району Олександр ІВАЩЕНКО вручили переможцям та призерам змагань Дипломи і Грамоти Рокитнянської селищної ради і медалі від відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради, кращі гравці також отримали відповідні Грамоти.

Серед вихованців комунального закладу «Рокитнянський центр підтримки дітей та сімей «Чебурашка» Грамотами з підписом Рокитнянського селищного голови Юрія БОГДАНОВА і медалями були відзначені найактивніші учасники - Аліса БРИЛІНСЬКА й Денис ОДНОРОГ  та наймолодші - Софія ГОРОБЕЦЬ і Макар ПОЛІЩУК, а решта дітей отримала Грамоти за участь у змаганнях.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь