Відзначили День руху та здоров’я

Дата: 14.05.2024 08:24
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

10 травня на території комунального закладу «Рокитнянський центр підтримки дітей та сімей «Чебурашка» до Дня руху та здоров’я було проведено відкритий турнір Рокитнянської селищної територіальної громади з паркового волейболу серед юнаків та дівчат вихованців вказаного закладу та учнівського самоврядування Рокитнянської громади і юнаків з Таращанської громади, а також  дитячі руханки.

Організатори заходу: відділ культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради і Рокитнянський центр дитячо-юнацької творчості.

На заході були присутні: спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тамара ПОГАСІЙ, керівник учнівського самоврядування Рокитнянського центру дитячо-юнацької творчості Наталія ХАРЧИШИН і члени учнівського самоврядування, координатори соціального проекту «Активні парки» Білоцерківського району Олександр ІВАЩЕНКО і Рокитнянської громади Дарія КОЛОМІЄЦЬ, вихованці КЗ «Рокитнянський центр підтримки дітей та сімей «Чебурашка», юнаки з м. Тараща, місцеві жителі з дітьми в тому числі ВПО та інші.

Тамара Василівна передала привітання учасникам заходу від Рокитнянського селищного голови Юрія Андрійовича Богданова. Вона розповіла про роботу координаторів соціального проекту Президента України «Активні парки» в нашій громаді та закликала активно долучатися до занять, які регулярно на і безкоштовній основі проводяться в парку селища Рокитне та повідомила, що відтепер такі руханки будуть проводитися координатором періодично з дітьми «Чебурашки» (на їхньому дитячому майданчику) і всіма бажаючими з Цукрового масиву.

У турнірі з паркового волейболу змагалися шість команд юнаків та дівчат, за результатами спортивних поєдинків:

  • І місце виборола команда «Іскра» - селище Рокитне;
  • ІІ місце в команди «Горобці» - селище Рокитне;
  • ІІІ місце в команди «Фламінго» - місто Тараща.

Однакову кількість очок набрали Рокитнянські команди «Зірка», «Квіточка» і «Клас».

Кращий гравець турніру Дмитро ЛІВІНСЬКИЙ, а краща гравчиня Софія КОСТЕНКО.

На церемонії нагородження спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тамара ПОГАСІЙ і координатор соціального проекту «Активні парки» Білоцерківського району Олександр ІВАЩЕНКО вручили переможцям та призерам змагань Дипломи і Грамоти Рокитнянської селищної ради і медалі від відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради, кращі гравці також отримали відповідні Грамоти.

Серед вихованців комунального закладу «Рокитнянський центр підтримки дітей та сімей «Чебурашка» Грамотами з підписом Рокитнянського селищного голови Юрія БОГДАНОВА і медалями були відзначені найактивніші учасники - Аліса БРИЛІНСЬКА й Денис ОДНОРОГ  та наймолодші - Софія ГОРОБЕЦЬ і Макар ПОЛІЩУК, а решта дітей отримала Грамоти за участь у змаганнях.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь