Наша Музична школа відсвяткувала своє 55-річчя!

Дата: 22.04.2024 15:59
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

19 квітня 2024 року ось уже свій 55-річний ювілей зустріла Музична школа нашої Рокитнянської селищної територіальної громади!

«55» - це не багато і не мало, якщо до порівняння взяти людський вік! Але для мистецької школи – це вже поважний вік! Адже стільки вже зіграно музичних творів, стільки заспівано пісень, стільки порвано струн та поламано клавіш, скільки музикантів, співаків і танцюристів підготувала Музична школа! Пройдено великий шлях заради творчості і мистецтва!

Сьогодні комунальний заклад Рокитнянської селищної ради «Музична школа» очолює Валентина Архипівна Жирко. Наразі цей мистецький заклад гідно тримає культурний стрій громади, оскільки є осередком мистецького простору та високопрофесійної музичної освіти. Тож з нагоди 55-річчя Музичної школи Валентина Архипівна разом зі своїм педагогічним колективом та вихованцями школи підготували святковий ювілейний концерт.

Урочистий захід відбувся в актовому залі Центрального будинку культури селища Рокитне. На нього завітали багато гостей: керівництво громади, поціновувачі мистецтва, колеги із музичних шкіл громад-сусідів, батьки вихованців школи, діти, гості… 

Вітали колектив Музичної школи-ювілярки: Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, начальник відділу культури, молоді та спорту селищної ради Тетяна Круть, депутат Рокитнянської селищної ради і директор Рокитнянського центру професійного розвитку педагогічних працівників Тетяна Лисиця та інші.

Всі вони щиро дякували колективу Музичної школи за збереження української музики і пісні, за творчі музичні новації, за естетичне виховання дітей та юнацтва, за мистецький культурний розвиток громади. Бажали їм всього прекрасного: особистого щастя, здійснення усіх задумів та планів, реалізації творчого потенціалу та фахового вдосконалення, перемог учнів на всеукраїнській та міжнародній аренах, мистецьких звершень та головне - миру нашій країні! Без квітів та подарунків не обійшлося! Селищний голова Юрій Богданов вручив Подяку Рокитнянської селищної ради та картину, Тетяна Лисиця від Благодійного фонду пам’яті В.І. Литвина подарувала цифрове піаніно, а Тетяна Круть – Подяку від відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради та сертифікат на придбання музичного пульта.

Ювілейний концерт видався дивовижно красивим, насиченим музикою, співом, танцями, порадував талантами дітей і педагогів, відкрив професіоналізм та віртуозність гри на музичних інструментах, розкрив творчий потенціал нашої громади!

Також було представлено яскраву біографію цього чудового закладу на архівній виставці із фотографіями талановитих рокитнянців, які прославляли і прославляють наш рідний край тут і далеко за його межами!

Щирі вітання і процвітання нашій Музичній школі!

Хай музика у школі і в душі ніколи не згасає!
І на усе прекрасне лиш завжди нас надихає!

Алла Нечепоренко

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь