Відбулося засідання комісії з найменування (перейменування) вулиць, провулків та інших об’єктів на території Рокитнянської селищної територіальної громади

Дата: 19.04.2024 11:08
Кількість переглядів: 816

19 квітня 2024 року відбулося засідання комісії з найменування (перейменування) вулиць, провулків та інших об’єктів на території Рокитнянської селищної територіальної громади.

Перед початком роботи комісії заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Конопчук О.Г., як  голова комісії, запропонував вшанувати пам’ять всіх Захисників, Захисниць України та цивільних, які загинули за Україну хвилиною мовчання.

Фото без опису

На засіданні обговорювалося питання про перейменування населеного пункту – села Першотравневе Білоцерківського району Київської області. Питання перейменування населеного пункту пов’язане з виконанням вимог Законів України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

З урахуванням думки мешканців села Першотравневе, комісія буде рекомендувати виконкому та селищній раді підтримати пропозицію про перейменування села Першотравневе на село Яворівка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь