Весняні толоки

Дата: 15.04.2024 18:14
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

11 квітня на території комунального закладу «Рокитнянський центр підтримки дітей та сімей «Чебурашка» були проведені молодіжні акції.

Біля дитячого будинку велика прилегла територія і хоча персоналом закладу на чолі з керівником Ольгою Гавриленко проводиться велика робота з її упорядкування і утримання в гарному стані, допомога ніколи не буває зайвою. Тому відділом культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради були організовані весняні толоки.

Першою була акція - «Зробимо країну кращою» з благоустрою території навколо спортивного майданчика (для гри у пляжний волейбол) членами учнівського самоврядування державного професійно-технічного навчального закладу «Рокитнянський професійний ліцей» з майстром Олександром ІЛЬЧЕНКОМ і спеціалістом відділу культури, молоді та спорту Тамарою ПОГАСІЙ. До прибирання території також активно долучилися старші вихованці дитячого будинку і завдяки злагодженій та швидкій спільній роботі (були вирізані зайві та сухі гілки дерев та кущів зеленої огорожі, зібране та винесене сміття, листя та інше) спортивний майданчик, який є улюбленим місце проведення змагань (навіть чемпіонатів громади) був підготовлений до нового спортивного сезону.

Ольга Іванівна подякувала за проведену роботу, а Тамара Василівна запросила юних помічників взяти участь у товариському турнірі з пляжного волейболу, який відбудеться на цьому спортмайданчику вже в травні до Дня руху та здоров’я.

Акція «Поділися квіткою» з висадки квітів та благоустрою саду на відміну від першої, пройшла неквапливо та зосереджено в теплій і дружній атмосфері. Члени учнівського самоврядування Рокитнянського центру дитячо-юнацької творчості під керівництвом Наталії ХАРЧИШИН спільно з вихованцями «Рокитнянський центр підтримки дітей та сімей «Чебурашка» цікаво та корисно провели свій час і навчилися багато нового для себе.

Наталія Вікторівна показала як потрібно садити квіти, а Тамара Василівна провела майстер клас із обрізки плодових дерев тощо.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь