ПЕРЕМОЖНИЙ ФІНІШ «РОКИТНЯНЩИНИ»

Дата: 08.04.2024 14:47
Кількість переглядів: 508

Фото без опису

06 квітня в спортивному залі фізкультурно-оздоровчого комплексу «ФОК «Кагарличчини» відбулися фінальні ігри відкритого чемпіонату Кагарлицької МТГ з футзалу серед аматорських команд Білоцерківського та Обухівського районів. Загалом у чемпіонаті взяло участь 9 команд, з яких 4 команди з нашої громади: збірна ФК «Рокитнянщина», АФ «Україна» с. Телешівка, ФК «Основа» с. Шарки і ФК «Дніпро» с. Телешівка.

Важливо відмітити, що команди ФК «Дніпро» і ФК «Основа», хоча вперше беруть участь у цьому щорічному чемпіонаті, впевнено заявили про себе цікавою і результативною грою.

Абсолютну перемогу в чемпіонаті виборов футбольний колектив «Рокитнянщина», який був безперечним лідером чемпіонату протягом всього періоду його проведення (понад три місяці без жодної поразки) і здобув вже другий рік поспіль Кубок чемпіона!

Радість тріумфу зі своїм капітаном Сергієм ШАРАВАРОЮ, який отримав кубок, розділили також гравці команди Ігор ЯРЕНЧАК, Владислав ПОНОМАРЕНКО, Сергій ХАРЧЕНКО, Євген ДУНДА, Антон ВИСОЦЬКИЙ, Вадим ШЕВЧЕНКО, Богдан ШАРАВАРА, Євген ГЕРАЩЕНКО, Антон КРИВОБОК, Віталій МІТЛИЦЬКИЙ, Максим ЛІСОВОЛ, Володимир КОЛОМІЄЦЬ, Іван ГЛУЦЬКИЙ і Андрій БОРСУК, які протягом усього чемпіонату забезпечували цю перемогу.

Прийміть наші  щирі вітання!

Вітаємо також команду ПАФ «Україна» з чудовою грою та завоюванням бронзових медалей чемпіонату, вони як у минулому сезоні були в трійці найсильніших команд.

Кращим бомбардиром чемпіонату було безперечно визнано капітана команди ФК «Рокитнянщина» Сергія ШАРАВАРУ, який (в цьому сезоні, як і у попередньому) був неперевершений, забивши у ворота супротивників 37 переможних голів.

Нагороду кращого гравця чемпіонату за високу майстерність і захоплюючу гру заслужено отримав Євген ДУНДА з ФК «Рокитнянщина».

Кращим воротарем чемпіонату, за рішенням суддівської колегії, став також наш земляк Віктор ІВАНЕНКО з команди АФ «Україна», с. Телешівка.

Дякуємо нашим футболістам за позитивні емоції, які вони дарували своїм прихильникам протягом всього періоду проведення змагань і особливо у фіналі, бажаємо ще більше перемог на змаганнях різного рівня.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь