Триває двомісячник благоустрою територій населених пунктів Рокитнянської громади

Дата: 05.04.2024 13:30
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

За доброю українською традицією прихід весни і тепла – час великої спільної толоки. Тож поки наші незламні ЗСУ чистять українські землі від окупантської нечисті, працівники структурних підрозділів, комунальних установ, старости старостинських округів Рокитнянської селищної ради та трудові колективи установ, підприємств, організацій громади долучилися до проведення щорічної акції "За чисте довкілля" в рамках двомісячника благоустрою територій населених пунктів Рокитнянської селищної територіальної громади. Під час акції колективи наводили лад біля своїх приміщень та на закріплених територіях. Роботи вдалося зробити чимало, але на цьому весняна толока у громаді не закінчується. Такі акції продовжуватимуться й надалі. Адже вони позитивно впливають на санітарний стан території, екологічну культуру місцевих мешканців та є добрим прикладом для підростаючого покоління.

Звертаємося до керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності, власників та орендарів магазинів, кафе, ресторанів, супермаркетів та інших торгівельних точок з проханням активно долучитися до проведення двомісячника благоустрою та привести до належного стану прилеглу до своїх об’єктів та власну території.

Пам’ятаймо, що чистота кожного населеного пункту починається з чистоти у власному подвір’ї та вулиці. Приєднуйтесь до спільної справи, адже турбота про чистоту і благоустрій – справа кожного. Покращуємо довкілля і наближаємося до ПЕРЕМОГИ разом!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь