Проведення спільного профілактичного рейду «Канікули»

Дата: 02.04.2024 15:00
Кількість переглядів: 51

Фото без опису В рамках реалізації вимог ст.4 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», з метою виявлення бездоглядних дітей, запобігання поширенню негативних проявів у дитячому середовищі, профілактики нещасних випадків спеціалістами служби у справах дітей та сім’ї спільно з представниками поліції із 22:00 - 00:00 години з 22.03.2024 по 31.03.2024 року (період весняних канікул у навчальних закладах громади) на території селища Рокитне, с. Житні Гори, с. Телешівка, с. Запруддя, с. Острів, с. Насташка, с. Ольшаниця, с. Бушеве, с. Шарки, с. Першотравневе, с. Калинівка проведено вечірній рейд «Канікули». Здійснена перевірка вулиць, парків, ігрових майданчиків, магазинів, кафе, барів та інших розважальних закладів.

22.03.2024 року на території с. Житні Гори в одному з місцевих барів було виявлено чотирьох неповнолітніх осіб, які розпивали спиртні напої та курили кальян. Дітей у супроводі учасників рейду було доправлено додому та передано батькам з якими проведено бесіду щодо належного виховання дітей та ознайомлено з вимогами утримання, виховання та навчання неповнолітніх дітей.

23.03.2024 року на території селища Рокитне близько 23:00  виявлено трьох неповнолітніх юнаків, які перебували без супроводу батьків, чи законного представника. З неповнолітніми проведено профілактичну роботу щодо заборони перебування в нічний час в громадських місцях без супроводу дорослих та попереджено про відповідальність за порушення правопорядку.

26.03.2024 року на центральній алеї селища Рокитне після 22:00 виявлено групу неповнолітніх осіб без супроводу законних представників. З дітьми проведено профілактичні бесіди, роз’яснено норми законодавства України.

29.03.2024 року під час рейду на території с. Насташка близько 23:00 виявлено двох неповнолітніх осіб, які гуляли селом без супроводу батьків. З дітьми проведено профілактичну бесіду щодо обмеження перебування неповнолітніх у вечірній та нічний час на вулиці без супроводу дорослих.

Надалі інформацію про порушників буде передано до навчальних закладів для проведення профілактичної роботи.

Нагадуємо, що діти віком до 16 років з двадцять другої до шостої години можуть перебувати у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування лише в присутності принаймні одного з батьків чи іншого законного представника дитини або особи, яка її супроводжує і несе за неї персональну відповідальність.

Дітям заборонено з 22:00 до 06:00 перебувати без супроводу батьків у громадських закладах (громадськими місцями вважають парки, вулиці, території шкіл та дитячих садків, будинки, під’їзди і сходи, дитячі та спортивні майданчики, кафе, громадський транспорт, бари, нічні клуби, дискотеки, гральні заклади, лазні, готелі, магазини з товарами сексуального характеру, алкогольною продукцією і т. д.).

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь