ПРОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ: ЗАКУПІВЛІ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ КОДА

Дата: 23.03.2024 10:09
Кількість переглядів: 41

Фото без описуКиївська обласна військова адміністрація ретельно підходить до підготовки, проведення та перевірки всіх процедур закупівель, які проводять структурні підрозділи адміністрації. Так невдовзі планується здійснити дві закупівлі, які стосуються процесу відновлення. Мова йде про розроблення проєктної документації для реконструкції лікувального корпусу Іванківської Центральної районної лікарні та лікувального корпусу №9 Київського обласного центру ментального здоров’я у Ворзелі.
Також будуть оголошені торги на закупівлю обладнання для потреб військових та посилення оборони. Джерелом фінансування в усіх тендерних процедурах є обласний бюджет.
Перед усіма структурними підрозділами КОВА поставлене чітке завдання – максимальна прозорість та підзвітність перед громадськістю. Нагадаємо, що на офіційному сайті працює розділ «Віджет публічних закупівель». Він містить усю інформацію про закупівлі, які проводять структурні підрозділи адміністрації. Дані публікуються автоматично, підтягуючи їх із Прозорро.
Крім того, при Київській ОВА продовжує працювати робоча група «Прозорість та підзвітність». Група аналізує тендерні закупівлі районів та громад і залучена до перевірки об’єктів відбудови. Група провела виїзні засідання в усіх семи районах області. До її складу увійшли представники правоохоронних органів та антикорупційних інституцій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь