Оновлена інформатика - ІТ-студії

Дата: 26.03.2024 15:55
Кількість переглядів: 69

Фото без опису«Оновлена інформатика - ІТ-студії» - проєкт Міністерства цифрової трансформації України та Міністерства освіти і науки України за підтримки програми EU4DigitalUA, який передбачає новий підхід до навчання з максимальним фокусом на практику та застосування навичок у реальних ситуаціях.

Цифрові освітні ресурси ІТ-студій повністю відповідають вимогам Державного стандарту початкової освіти, Державного стандарту базової середньої освіти та концептуальним засадам реформи Нової української школи, що дозволяє використовувати їх під час вивчення інформатики за різними модельними або навчальними програмами під керівництвом учителя в очному, дистанційному та змішаному форматі.

Матеріали ІТ-студій розміщено у вільному доступі на електронній платформі за посиланням: https://it-osvita.diia.gov.ua/, можливості якої дозволяють гнучко формувати навчальну траєкторію з модулів різних змістових ліній для різних циклів освіти відповідно до обраної модельної або навчальної програми.

Просимо вчителів початкових класів, вчителів інформатики та учнів загальноосвітніх шкіл зареєструватися на порталі Дія.Освіта в розділі ІТ-студія за посиланням: https://it-osvita.diia.gov.ua/.

Корисні посилання:

  • https://vse.ee/byyd - методичні рекомендації для вчителів інформатики з впровадження «Оновленої інформатики - ІТ-студій»;
  • https://it-osvita.diia.gov.ua/ - детальна інформація щодо реєстрації користувачів доступна у розділі «Як користуватися платформою»;
  • https://www.youtube.com/watch?v=rGmW8z4TrcQ - відеозапис публічної презентації проєкту;
  • https://osvita.diia.gov.ua/policy - політика обробки та захисту персональних даних на сайті Дія.Освіта, де розміщено ІТ-студії.

Міністерства цифрової трансформації України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь