Відбувся виїзд працівників центру соціальних служб

Дата: 22.03.2024 14:55
Кількість переглядів: 63

Фото без опису  22 березня 2024 року відбувся виїзд працівників центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району по сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах та в яких проживають діти першого року життя по селах Житні Гори, Савинці та селищу Рокитне. 

Також під час виїзду працівники центру здійснили перевірку цільового використання державної допомоги при народженні дитини в сім’ях з новонародженими дітьми відповідно до п. 13 Порядку призначення та виплат державної допомоги сім’ям з дітьми, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2001 року № 1751 (зі змінами). 

В ході візиту в одну із сімей було виявлено, що батьки та бабуся перебували в нетверезому стані. Працівниками центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради було прийняте рішення викликати працівників поліції для подальшого з’ясування усіх обставин. В результаті мати з восьмимісячною дитиною була поміщена до дитячого відділення КНП «Рокитнянської багатопрофільної лікарні» для медичного обстеження. За заявою хрещеної матері дітей двоє неповнолітніх були тимчасово залишені в її родині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь