Долучайтеся до розвитку майбутнього громади!

Дата: 20.03.2024 18:25
Кількість переглядів: 294

Фото без опису Рокитнянською селищною радою Білоцерківського району Київської області прийнято рішення № 1140-13-VIII від 08.10.2021 «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Рокитнянської територіальної громади Білоцерківського району Київської області». Насамперед, проводиться підготовчий етап - формування Завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Рокитнянської селищної територіальної громади. У зв’язку з цим формується персональний склад робочої групи, що забезпечує проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану. Комплексний план – документ, який визначає довгострокову перспективу розвитку територіальної громади та охоплює всі аспекти: економіку, архітектуру, екологію, землевпорядкування, інженерію та багато інших.

Вимоги до персонального складу робочої групи, як тимчасового консультативно-дорадчого органу, що забезпечує проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану та строки приймання заявок на участь у робочій групі

  1. Пропонується створити робочу групу у складі не менше п'яти осіб і не більше двадцяти однієї особи, з непарною кількістю членів (з представників селищної ради, виконавчого комітету селищної ради, органів державної влади, комунальних підприємств, установ та організацій, органів самоорганізації населення, громадських організацій, інших зацікавлених сторін).
  2. У персональному складі робочої групи частка членів, що представляють селищну раду та виконавчий комітет селищної ради, не повинна перевищувати половину складу робочої групи плюс одна особа.
  3. У персональному складі робочої групи обов'язково повинен бути один представник від кожного з населених пунктів, розташованих на території  громади, який не є працівником виконавчого органу селищної ради (допускається представлення одним членом робочої групи інтересів кількох суміжних населених пунктів територіальної громади).
  4. Строк приймання заяв на участь у робочій групі складає не менше 10 робочих днів з дня публікації даного рішення на веб-сайті Рокитнянської селищної ради (https://rokytnyanska-gromada.gov.ua). Заяви приймаються за адресою: вул. Травнева, 5, селище Рокитне, Білоцерківський район, Київська область.
  5. ⇒ Зразок заяви про включення до складу робочої групи:

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь