Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до проєкту «Детальний план території (кадастровий номер 3223784000:09:024:0001) Ольшаницького психоневрологічного інтернату в межах Рокитнянської селищної тер. громади

Дата: 13.03.2024 14:36
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

Під час розроблення детального плану було враховано законодавчі та нормативні документи: Земельний кодекс України, Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закон України «Про стратегічну екологічну оцінку», ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні».

Детальний план території складається з Пояснювальної записки, додатків і графічних матеріалів у паперовому вигляді та цифровому форматі. У текстових матеріалах визначається оцінка існуючого стану території, архітектурно-планувальне, інженерне забезпечення та розміщення інженерних мереж та споруд, містобудівні заходи з охорони навколишнього середовища. До графічних матеріалів входять: Схема розташування земельної ділянки у планувальній структурі території територіальної громади, План існуючого використання території та схема існуючих обмежень у використанні земель, Проєктний план та схема проектних обмежень у використанні земель, План функціонального зонування території, Схема транспортної мобільності та інфраструктури, Схема інженерного забезпечення території, Схема інженерної підготовки, благоустрою території та вертикального планування, Креслення поперечних профілів вулиць,  План сучасного використання земель за формою власності із зазначенням категорій та виду цільового призначення, з урахуванням наявних обмежень та обтяжень, План обмежень у використанні земель, відомості про які підлягають внесенню до Державного земельного кадастру на підставі розробленої містобудівної документації.

Замовником проєкту містобудівної документації є Рокитнянська селищна рада Білоцерківського району Київської області, а розробником – ТОВ «УКРГРУППРОЕКТ». Підстава розроблення – Рішення Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області2916-48-VIII від 21 грудня 2023 року.

З текстовою та графічною частинами зазначеного проєкту можна ознайомитися за адресою: смт Рокитне, вул. Травнева, 5.

Подання пропозицій та їх розгляд здійснюється з 13.03.2024 р. по 11.04.2024 р. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання щодо врахування громадських інтересів при обговоренні містобудівної документації «Детальний план території (кадастровий номер 3223784000:09:024:0001) Ольшаницького психоневрологічного інтернату в межах Рокитнянської селищної територіальної громади Білоцерківського району Київської області» відбудуться 10.04.2023 об 13:30 у приміщенні Старостинського округу  2 за адресою: вулиця Центральна, 25, село Ольшаниця, Рокитнянської селищної територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь