Шлях ветерана лише починається з повернення додому

Дата: 28.02.2024 08:58
Кількість переглядів: 111

Фото без опису «Шлях ветерана» – це інформаційна кампанія, спрямована на формування у суспільстві поваги і підтримки ветеранів на шляху їхнього повернення в цивільне життя.

В рамках цієї концепції йдеться про відповіді на питання про майбутнє ветеранів у цивільному житті та інструменти донесення цих відповідей.

З повагою до ветеранів, Український ветеранський фонд проводить інформаційні кампанії, аби нагадувати важливість цінувати і розуміти, що шлях ветерана не відбувається сам по собі і суспільство має бути єдиним на цьому шляху.

Навіть після демобілізації у ветеранів немає остаточного відчуття, що він повернувся з війни. Той досвід, який він пережив, захищаючи нас, – травматичний. Те, що ветерану довелося бачити і робити, – тримає його свідомість в окопах і далі. Тому кожен з них має пройти свій власний шлях ветерана додому. Яким він буде – вирішувати самому ветерану.

Український ветеранський фонд на шляху ветерана готовий надати різні можливості: освітні, юридичні, фінансова підтримка бізнесу, психологічна підтримка, реабілітація ветеранів через фізичну активність. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь