Пресконференція Президента України Володимира Зеленського

Дата: 26.02.2024 15:00
Кількість переглядів: 92

Фото без описуЄдність суспільства та його консолідація в боротьбі за нашу Перемогу - це головне повідомлення Президента України Володимира Зеленського.

Головне:

  • Наша країна продовжує боротися за своє існування на мапі світу. Бо якщо ми програємо – усіх нас не буде, не буде нашого існування. Тому нам точно не підходить такий фінал боротьби за своє життя.
  • Західний світ змінюється, і розуміє, з яким злом нам доводиться мати справу. Багато грошей вкладається у формування проросійського наративу по всьому світу.
  • Швидкість надання допомоги і її обсяги - це життя.
  • Американська допомога - це перш за все не про фінансові резерви, а про конкретні поставки зброї для захисту нашого суверенітету.
  • Криза на українсько-польському кордоні - це спроба використати Україну як тиск на європейські інституції. Для нас важливо зберегти позитивні стосунки із Польщею. Є достатньо можливостей для врегулювання ситуації, було б бажання.
  • Ми відмовляємося від будь-яких намагань нав'язати нам формати та умови для мирних переговорів. Ініціатива має виходити тільки від нас, від України.
  • Перший Саміт миру, відбудеться навесні в Швейцарії. Це наша ініціатива, і ми закликаємо якомога більше країн світу долучитися до цього заходу.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь