НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ: працівники Рокитнянської селищної ради зібрали на потреби ЗСУ понад 400 тис. грн.

Дата: 23.02.2024 16:48
Кількість переглядів: 82

Фото без описуВ той час, як Збройні Сили України продовжують героїчно боротися за цілісність та свободу нашої держави, ми не зупиняємося завзято працювати та допомагати нашій армії.

Від початку злочинного повномасштабного вторгнення рф в Україну працівники виконавчого комітету, структурних підрозділів, комунальних установ, старости старостинських округів Рокитнянської селищної ради щомісяця робили добровільні благодійні внески на потреби Збройних Сил України.

Спільними зусиллями протягом 2022-2024 років вдалося зібрати понад 400 000,00 грн. За ці кошти придбано: Starlink (3 шт.), тепловізор, генератор, дрон, зарядні станції (2 шт.), матеріали для виготовлення буржуйок, бензопилу, пальне, ліки. Значну частину коштів перераховано на рахунок ЗСУ, ремонт автомобілів для військових та на поховання наших Героїв.

Загалом, сума грошової допомоги, наданої ЗСУ, набагато більша, адже з першого дня війни всі працівники селищної ради робили індивідуальні пожертви, організовували благодійні ярмарки та концерти, кошти від продажу продукції яких використано для підтримки наших захисників, також брали участь у благодійних акціях, відправляли кошти на закупівлю необхідних речей та обладнання для ЗСУ, усіма можливими способами підтримували людей, які покинули свої домівки і знайшли прихисток у нашій громаді.

Сьогодні як ніколи кожен з нас розуміє наскільки важлива згуртованість та підтримка один одного. Всією громадою допомагаємо Збройним Силам України і продовжуватимемо це робити. Адже надійний тил - це важливий внесок до Перемоги.

Тримаємо свій фронт: працюємо, дякуємо і підтримуємо ЗСУ!

Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь