Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 22.02.2024 16:24
Кількість переглядів: 80

Фото без опису 22 лютого 2024 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради під головуванням заступника Рокитнянського селищного голови, заступника голови комісії Олександра Конопчука.

Сприяючи забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров'я, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток, комісією розглянуто 8 питань. Усі вони попередньо детально опрацьовані фахівцями служби у справах дітей та сім’ї селищної ради.

Розглядалися питання: про доцільність позбавлення батьківських прав (3 заяви), про визначення місця проживання малолітньої дитини; про неналежне виконання батьківських обов’язків; про розгляд заяв ВПО щодо надання статусу дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (2 заяви); про перегляд та затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського  піклування, дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах, про звіт про стан виховання, утримання і розвитку дітей у сім’ях опікунів/піклувальників за 2023 рік.

За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дитини.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь