«Залишаємось гідними своїх Героїв!»: На Рокитнянщині вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2024 13:30
Кількість переглядів: 57

Фото без опису Сьогодні, 20 лютого, виповнюється 10 років з моменту трагічних подій на Майдані Незалежності в Києві. Тоді в боротьбі за демократичні цінності та свободу було вбито понад сто українських патріотів.

Аби вшанувати пам’ять полеглих, керівництво громади, працівники 5 відділу смт Рокитне Білоцерківського РТЦК та СП та відділення поліції № 1 Білоцерківського районного управління поліції ГУНП в Київській області поклали квіти до Банеру Героям Небесної Сотні та вшанували пам’ять людей, які віддали життя за краще майбутнє для своєї країни хвилиною мовчання. Учні закладів загальної середньої освіти перегорнули героїчні сторінки нашої історії та згадали тих громадян, завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави під час подій Революції Гідності, тих, хто ціною власного життя захищав ідеали демократії, відстоював права та свободи людини, європейське майбутнє України.

Небесна Сотня – наш біль і наша гордість, наші сльози і вдячність. Ціною власного життя поплатилися найкращі представники нації, більшість з них – молоді, натхненні та повні сил люди.

Низько схиляємо голови у скорботі та пам’ятаємо Героїв, які боролися за гідність, честь, свободу, право бути українцями та будувати українську державу.

Нехай вічно живе пам'ять про людей, які змінили історію нашої країни та вкотре продемонстрували незламність української держави.

Герої не вмирають – вони вічно живуть у наших серцях!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь