Відбулась нарада із керівниками закладів охорони здоров’я первинної та вторинної ланки

Дата: 13.02.2024 13:00
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

13 лютого 2024 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов провів нараду із керівниками закладів охорони здоров’я первинної та вторинної ланки.

На початку наради присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять захисників України, які віддали своє життя, відстоюючи незалежність і соборність нашої держави.

З інформацією щодо стану захворюваності жителів громади на ГРВІ виступила директор комунального некомерційного підприємства селищної ради «Рокитнянський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Оксана Яра, яка доповіла, що в громаді спостерігається підвищення захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції. Станом на 08.02.2024 року захворіло 418 осіб. Частіше хворіють діти від 5-14 років та дорослі від 30-64 років.

Т.в.о. директора комунального некомерційного підприємства селищної ради «Рокитнянська багатопрофільна лікарня» Валентина Жарко проінформувала, що збільшилось навантаження на вузьких спеціалістів, в тому числі рентген службу, лабораторну службу та на стаціонарне відділення, в тому числі дитяче.

Також наголошено, що КНП «Рокитнянський центр ПМСД» приймає участь в Урядовій програмі «Доступні ліки». Населення Рокитнянської громади може безкоштовно отримати або частково оплатити вартість лікарських засобів за Урядовою програмою «Доступні ліки», а також отримати антибіотики за електронними рецептами у 5 аптеках.

Наприкінці наради Юрій Андрійович надав доручення та рекомендації, щоб максимально зосередити зусилля задля забезпечення якісною медичною допомогою усіх жителів громади. Крім того, зауважив, що питання якісного та оперативного надання медичної допомоги населенню громади знаходиться на постійному контролі. У нараді взяли участь заступник селищного голови Микола Соколовський та начальник фінансового управління селищної ради Людмила Горобець.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь