ПИШАЄМОСЬ НАШИМ ЗЕМЛЯКОМ!

Дата: 06.02.2024 09:04
Кількість переглядів: 120

Фото без описуУказом Президента України від 23.08.2023 року № 502/2023 «За значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного життя, відстоювання національних інтересів нашої держави, сумлінне виконання професійного обов'язку» майстер ковальського мистецтва, директор ПП «Кузня Росич», волонтер, житель селище Рокитне Юрій Виродов нагороджений почесним званням «Заслужений майстер народної творчості України».

Юрій Іванович - коваль, який продовжує славетну справу ковальського мистецтва. Його роботи прикрашають ковальську арт-галерею по всій території України. Для рідного селища Рокитне коваль виготовив: пам’ятники «Квітка щастя» та «Дерево кохання», Кований Іконостас, пам’ятник ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС, пам’ятник землеробам, пам’ятний знак Захисникам України. Вироби ПП «Кузня Росич» прикрашають площі багатьох куточків України:

  • м. Мостиська - «Воля або смерть»,
  • м. Семенівка - монумент «Стіна»,
  • м. Ковель - фрагмент пам’ятника «Воля або смерть»,
  • м. Івано-Франківськ - скульптура «Ангел-охоронець»,
  • м. Маріуполь - пам’ятник загиблим морякам-прикордонникам,
  • м. Тетіїв - пам’ятник воїнам, які загинули в зоні АТО,  
  • м. Рівне - металопластика «Обличчя кривди».

Також Юрій Іванович активно допомагає українським військовим на передовій. Завдяки його небайдужості та зусиллям, сотні військових отримують військове обладнання, автомобілі, тепловізори, буржуйки, будівельні скоби, медичні препарати, предмети особистої гігієни, одяг, продукти харчування та інші речі на замовлення бійців.

Шановний Юріє Івановичу, щиро вітаємо Вас з отриманням заслуженої нагороди, яка є підтвердженням Ваших високих професійних якостей. Пишаємося Вашими досягненнями і дякуємо Вам, що в цей нелегкий час присвячує свій талант, енергію та виявляєте щире бажання допомагати іншим.

Бажаємо Вам успішного подальшого життєвого шляху, миру, виконання задуманого та якнайшвидшої реалізації масштабних цілей. З такою підтримкою Україна неодмінно переможе!

Наш народ не здолати! Наша сила у єдності!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь