МИ ПАМ’ЯТАЄМО!

Дата: 04.02.2024 14:04
Кількість переглядів: 196

Фото без описуЗахист Вітчизни від тих, хто загрожує територіальній цілісності країни – свята справа. Вона вимагає від людей сміливості, честі та відваги, величезної самопожертви та самовіддачі. Таким був і наш земляк

Сьогодні минає рік, як наш Герой, житель селища Рокитне, старший водій кулеметного відділення кулеметного взводу військової частини А 4125 – БІРЮКОВ ВІТАЛІЙ ГРИГОРОВИЧ перейшов до іншого війська та став оберігати нас з Небес. 

Фото без опису

Цього сумного дня рідні, близькі, друзі, керівництво громади, працівники 5 відділу смт Рокитне Білоцерківського РТЦК та СП, знайомі, жителі громади зібралися біля могили Захисника аби вшанувати світлу пам’ять Героя.

Віталій був цілеспрямований, життєрадісний, працелюбним, добросердечним, щирим, готовим в будь-яку мить прийти на допомогу та поділитися останнім, мав багато друзів, умів підтримувати їх. Не злічити всіх його чеснот, бо він мав велике серце та чистий розум, і завжди чинив по совісті, по справедливості, інакше, просто не вмів. Але мирний хід життя перервала війна. Герой став на захист рідної країни, воював чесно, віддано, як справжній патріот та 4 лютого 2023 року, під час чергового запеклого бою, безжальний ворог забрав життя Воїна.

Фото без опису

Та в наших серцях Герой житиме вічно! Адже Герої української землі не вмирають, і світла пам’ять про них живе в кожному подиху, в кожному ударі серця українця.

Дякуємо Віталію за найбільшу жертву, свідомо віддану своїй державі. Низький уклін та вічна пам’ять Захиснику, який до останнього подиху захищав право кожного громадянина нашої держави жити у вільній Україні!

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ, ШАНА ТА СЛАВА ВОЇНУ ВІТАЛІЮ БІРЮКОВУ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь