МИ ПАМ’ЯТАЄМО!

Дата: 04.02.2024 14:04
Кількість переглядів: 257

Фото без описуЗахист Вітчизни від тих, хто загрожує територіальній цілісності країни – свята справа. Вона вимагає від людей сміливості, честі та відваги, величезної самопожертви та самовіддачі. Таким був і наш земляк

Сьогодні минає рік, як наш Герой, житель селища Рокитне, старший водій кулеметного відділення кулеметного взводу військової частини А 4125 – БІРЮКОВ ВІТАЛІЙ ГРИГОРОВИЧ перейшов до іншого війська та став оберігати нас з Небес. 

Фото без опису

Цього сумного дня рідні, близькі, друзі, керівництво громади, працівники 5 відділу смт Рокитне Білоцерківського РТЦК та СП, знайомі, жителі громади зібралися біля могили Захисника аби вшанувати світлу пам’ять Героя.

Віталій був цілеспрямований, життєрадісний, працелюбним, добросердечним, щирим, готовим в будь-яку мить прийти на допомогу та поділитися останнім, мав багато друзів, умів підтримувати їх. Не злічити всіх його чеснот, бо він мав велике серце та чистий розум, і завжди чинив по совісті, по справедливості, інакше, просто не вмів. Але мирний хід життя перервала війна. Герой став на захист рідної країни, воював чесно, віддано, як справжній патріот та 4 лютого 2023 року, під час чергового запеклого бою, безжальний ворог забрав життя Воїна.

Фото без опису

Та в наших серцях Герой житиме вічно! Адже Герої української землі не вмирають, і світла пам’ять про них живе в кожному подиху, в кожному ударі серця українця.

Дякуємо Віталію за найбільшу жертву, свідомо віддану своїй державі. Низький уклін та вічна пам’ять Захиснику, який до останнього подиху захищав право кожного громадянина нашої держави жити у вільній Україні!

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ, ШАНА ТА СЛАВА ВОЇНУ ВІТАЛІЮ БІРЮКОВУ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь