Спортивне свято

Дата: 01.02.2024 15:56
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

01 лютого 2024 року в опорному закладі освіти «Синявський ліцей» відбулося спортивне свято з підведення підсумків І етапу «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Такі змагання вже протягом двох місяців  проходять по всіх українських школах між класами з таких видів спорту: футзал, волейбол, баскетбол, черліденг та спортивне орієнтування.

Ініціатор проєкту - Президент України Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ.

На урочистій частині відкриття свята, яка пройшла в спортивному залі ліцею, до учасників змагань звернувся Рокитнянський селищний голова Юрій БОГДАНОВ, який привітав юних спортсменів з успішним завершенням І етапу змагань та оголосив хвилину мовчання за усіма полеглими Героями у війні проти рашистських окупантів і головний спеціаліст відділу освіти селищної ради Альона Сатиренко, яка побажала учасникам перемоги у наступних етапах спортивних випробувань.

Фото без опису

Приємним сюрпризом  для всіх присутніх на заході став візит амбасадора Київщини від Білоцерківського району проєкту "Пліч-о-пліч", майстра спорту міжнародного класу з вільної боротьби, багаторазової призерки Європи і світу, члена збірної команди України – Лілії МАЛАНЧУК, яка привітала учасників змагань, розповіла про свій спортивний шлях та побажала успішних результатів.

Фото без опису

Очільник громади подякував школярам за активну участь у спортивних змаганнях І етапу «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» та нагородив  грамотами директора  ліцею  Петра МЕЛЬНИКА  і вчителів фізичної культури  Ольгу Сатиренко і Антона ВИСОЦЬКОГО за значний внесок у організацію та проведення  змагань, а учнів  Дмитра БУЛАТЕВИЧА, Богдана ДАЦЮКА, Поліну КАСЯНЕНКО і Назара САХНА за активну участь.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь