«Школа волонтерства»

Дата: 22.01.2024 17:24
Кількість переглядів: 67

Фото без описуЗ 19 по 21 січня 2024 року у молодіжному просторі “Простір змін” розташованому в Рокитнянському селищному будинку культури проходив захід "Школа Волонтерства", організований громадською організацією “Міст змін”, за сприяннявідділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради (у рамках грантової програми "ТРИМАЙ", що впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з громадською організацією YouthUp за підтримки ЄС та Німецького банку розвитку KfW), з метою надання учасникам всіх необхідних інструментів та знань для ефективної та активної волонтерської діяльності.

У програмі заходу – день 1: відкриття заходу, лекція “Основи волонтерства”, групова діяльність "Власні цілі волонтерства", комунікаційна тренінгова сесія.

День 2: Лекція "Лідерство у волонтерстві", практичні тренінги та рольові ігри, майстер-клас "Організація волонтерських заходів", групові проєкти.

День 3: лекція "Створення волонтерської спільноти", розробка волонтерських проєктів, офіційне завершення та вручення сертифікатів.

У процесі роботи в групах були розглянуті різноманітні напрями волонтерства, в рамках яких учасники розробляли та презентували ідеї волонтерських проєктів, спрямованих на покращення громади. Кожен учасник взяв участь у створенні волонтерського проєкту, який у майбутньому може реалізовуватися. Перед розробкою волонтерських проєктів учасникам були представлені складові успішної концепції проєкту, що сприяло створенню ініціатив.

У результаті “Школи Волонтерства” було розроблено два волонтерських проєкти, які мають потенціал приносити позитивні зміни та сприяти розвитку громади. Цей захід визначився як успішний крок у формуванні активної волонтерської спільноти в ньому взяли участь 18 учнів Рокитнянських ліцеїв №1 і №2.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь