Проведено профілактичний рейд "Канікули"

Дата: 15.01.2024 13:14
Кількість переглядів: 120

Фото без опису На виконання вимог ст. 4 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей» та дотримання вимог ст. 201 Закону України «Про охорону дитинства», виявлення бездоглядних дітей, запобігання поширенню негативних проявів у дитячому середовищі, профілактики нещасних випадків з дітьми запобігання правопорушень серед підлітків 12.01. та 13.01.2024 року з 22:00 по 00.00 годин представниками служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради спільно з патрульними відділення поліції №1 Білоцерківського РУП ГУНП в Київській області та поліцейським офіцером Рокитнянської територіальної громади проведено рейд "Канікули" по селах Синява, Острів, Шарки, Першотравневе, Луб’янка, Калинівка, Ольшаниця, Бушеве та смт Рокитне. 

Під час проведення рейду було проінспектовано центральні вулиці вищевказаних населених пунктів спортивні й ігрові майданчики, парки, стадіони та прилеглі території до навчальних закладів, магазини, кафе, бари та розважальні заклади.

За результатами проведеної роботи неповнолітніх осіб, які б перебували на вулиці без супроводу дорослих після 22:00 год. не виявлено.

Служба у справах дітей та сім’ї наголошує, що діти після двадцять другої години не можуть перебувати в громадських місцях без супроводу дорослих, або принаймні одного з батьків чи іншого законного представника дитини і несе за неї персональну відповідальність.

Інформуємо, що дана практика проведення нічних рейдів буде продовжуватись і надалі. У разі виявлення дітей у нічний час без супроводу дорослих, в такому разі батьків буде притягнуто до адміністративної відповідальності.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь