ЗИМОВІ КАНІКУЛИ

Дата: 15.01.2024 10:44
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

Зимові канікули, наче дивовижна казка, яка приходить до дітей і приносить у подарунок яскраві новорічні та різдвяні свята. Гуртківці та керівники Центру дитячої та юнацької творчості Рокитнянської селищної ради самі творили цю казку і були її головними героями та дарували радість і насолоду.

Протягом канікул в закладі проводилися майстер-класи, такі як: «Святковий сувенір», «Зайчик на пальчик», «Снігур з ниток», «Диво сніжинка», «Новорічна ялинка з ватних дисків», виготовлення Різдвяних корзинок, оберегів-подарунків «Живе тепло» та ляльки-мотанки «Подорожниця». Майстер-класи налаштували усіх учасників на творчий процес. Діти із захопленням творили красу своїми руками.

Цікаво і насичено провели свої канікули гуртківці туристсько-краєзнавчого напряму. Напружена боротьба під час спортивних змагань дала змогу показати юнакам свою спритність, точність, швидкість, витривалість, а ще й додала гарного настрою. Було проведено цікаві квести з історії рідного краю, з англійської мови, квест «Твоя безпека-запорука» та «Новорічний потяг».

Розкрити свої таланти всім бажаючим запропонували керівники хореографічного колективу «Журавлинка», театрально-вокальної студії та студії спортивно-бального танцю «Етюд» провівши цікаві майстерки.

Загалом зимові канікули в ЦДЮТ Рокитнянської селищної ради пройшли весело, пізнавально, креативно, цікаво та головне з користю!

Двері Центру дитячої та юнацької творчості відчинені для кожного.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

За період зимових канікул в клубних закладах Рокитнянської селищної територіальної громади проведено ряд заходів, а саме: «Настрій колядувати», організовано показ мультика «Микита Кожум’яка», «Новорічно-різдвяні вітання», ігри, знайомство з різдвяними стравами, творчий захід «Покажи свій талант», майстер-клас «Різдвяний сувенір», турніри з тенісу та більярду, міжнародний день «Дякую», репетиції хореографічного та вокальних гуртків.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

ЗИМОВІ КАНІКУЛИ 2024 - вивилися дуже спортивними. Протягом канікулярних днів на спортивних майданчиках, у спортивних залах вирували емоції. Рокитнянська ДЮСШ не припиняючи, відповідно до розклада навчально- тренувальні заняття, провела найрізноманітніші заходи для вихованців відділень.

Тож, 08, 10, 12 січня тренери-викладачі боротьби вільної організували для вихованців веселі естафети з елементами та прийомами боротьби.

Відділення гандболу протягом 04-11 січня провели гандбольну лігу вихованців школи серед юнаків та дівчат 2010-2011 р.н., 2012-2013 р.н., 2014-2015 р.н..

Особистою першістю Рокитнянської ДЮСШ відзвітувалось відділення джиу-джитсу на чолі з тренером- викладачом Іваном Сидорчуком.

Відділення лижних гонок 05 січня провело змагання із загальної та спеціальної фізичної підготовки і 12 січня змагання з кульової стрільби з пневматичної зброї серед вихованців відділення.

Футбольна ліга вихованців ДЮСШ вирувала протягом 03-12 січня. Змагання проводились серед спортсменів 2007-2009 р.н.,2010- 2011 р.н., 2012 - 2013 р.н., 2014 - 2015 р.н., 2016 р.н. і молодших.

По закінченню змагань було візначено найкращих і найсильніших спортсменів відділень Рокитнянської ДЮСШ. 

Можливість займатися спортом - це відмінний спосіб дати необхідне навантаження для організму, можливість проявити свої можливості. Наші спортсмени із кожним разом отримують великий досвід. Навчаються взаємодіяти в суспільстві, в команді, досягаючи результатів, долаючи емоційні та фізичні перешкоди. Разом ми сильні. Слава Україні! Слава та низький уклін ЗСУ!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь