Творче дозвілля «Веселі канікули» у бібліотеках

Дата: 12.01.2024 15:00
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

Впродовж двох минулих тижнів тривали шкільні зимові канікули, проте бібліотекарі Рокитнянської громади попрацювали плідно. Вони провели низку цікавих заходів для учнів шкіл, дітей-переселенців та гостей Рокитнянської громади.

З 1 по 12 січня 2024 року в бібліотеках відбулися такі заходи: голосні читання щедрівок та засівалок, тематичні перегляди літератури, книжково-ілюстративні виставки, народознавчі бесіди, бібліографічні огляди літератури, години права та поетичні хвилинки на різну тематику, екскурсії до бібліотек. Також продовжили свою роботу Lego-гуртки. Цікавими видалися майстер-класи з виготовлення оберегових ляльок-мотанок та майстер-класи з виготовлення окопних свічок для наших захисників.

Всі ці заходи сприяли розвитку та розширенню інтелектуальних та творчих здібностей відвідувачів різновікових категорій, а також зробили свій внесок у підтримку традицій українського народу та національної культурної спадщини.

Зимові канікули у бібліотеках для дітлахів стали приємним проведенням часу не лише відпочинку, але й освіти, культурного зросту та творчого натхнення. Місцевій громаді є чим пишатися - скарбниця людських знань КНИГА продовжує жити і давати знання. А поєднання знань і традицій минулого є запорукою успішного майбутнього України!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь