Творче дозвілля «Веселі канікули» у бібліотеках

Дата: 12.01.2024 15:00
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

Впродовж двох минулих тижнів тривали шкільні зимові канікули, проте бібліотекарі Рокитнянської громади попрацювали плідно. Вони провели низку цікавих заходів для учнів шкіл, дітей-переселенців та гостей Рокитнянської громади.

З 1 по 12 січня 2024 року в бібліотеках відбулися такі заходи: голосні читання щедрівок та засівалок, тематичні перегляди літератури, книжково-ілюстративні виставки, народознавчі бесіди, бібліографічні огляди літератури, години права та поетичні хвилинки на різну тематику, екскурсії до бібліотек. Також продовжили свою роботу Lego-гуртки. Цікавими видалися майстер-класи з виготовлення оберегових ляльок-мотанок та майстер-класи з виготовлення окопних свічок для наших захисників.

Всі ці заходи сприяли розвитку та розширенню інтелектуальних та творчих здібностей відвідувачів різновікових категорій, а також зробили свій внесок у підтримку традицій українського народу та національної культурної спадщини.

Зимові канікули у бібліотеках для дітлахів стали приємним проведенням часу не лише відпочинку, але й освіти, культурного зросту та творчого натхнення. Місцевій громаді є чим пишатися - скарбниця людських знань КНИГА продовжує жити і давати знання. А поєднання знань і традицій минулого є запорукою успішного майбутнього України!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь