Підведення підсумків фізкультурно-спортивного року

Дата: 29.12.2023 14:15
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

Фото без опису

29 грудня в обрядовому залі Центрального будинку культури відбувся урочистий захід із підведення підсумків фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи в Рокитнянській селищній територіальній громаді за 2023 рік.

Мета заходу: реалізація на території Рокитнянської селищної територіальної громади державної політики в галузі фізичної культури і спорту, виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту Рокитнянської селищної територіальної громади «Рокитнянщина спортивна» на 2022-2025 роки, визначення результатів фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи і нагородження переможців огляду-конкурсу (за висновками відповідної комісії).

На заході були присутні: Рокитнянський селищний голова Юрій БОГДАНОВ, начальник відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тетяна КРУТЬ, активісти спортивного руху, благодійники, спортсмени, тренери та інші.

Юрій БОГДАНОВ подякував спортивному активу за потужний внесок у розвиток галузі фізичної культури і спорту нашої Рокитнянщини та наголосив, що ми займаємо лідируючі позиції по кількості проведених спортивно-масових заходів у Київській області.

Очільник громади оголосив хвилину мовчання за всіма загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України, закликав завжди пам’ятати якою надзвичайно дорогою ціною виборюється можливість жити нам в незалежній країні.

Юрій Андрійович спільно з головою комісії Олександром КАЛІНСЬКИМ вручили переможцям та призерам огляду-конкурсу:

Окрему Подяку Рокитняської селищної ради за великий внесок у підтримку та розвиток фізичної культури та спорту на Рокитнянщині -  БЛАГОДІЙНОМУ ФОНДУ ПАМ'ЯТІ В.І.ЛИТВИНА відмітивши, що постійним, активним спонсором і організатором масових спортивних заходів громади є керівник групи компаній «Синявське» Ярослав ЛИТВИН.

Подякою Рокитнянської селищної ради відзначили представника БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ ПАМ'ЯТІ В.І.ЛИТВИНА Анатолія БОРЗАКА.

  • в номінації серед активістів фізкультурно-спортивного рух, Подяками Рокитнянської селищної ради були нагороджені: Тетяна ЛИСИЦЯ, Юлія АНДРЕЄВА, Анатолій БАРАНОВСЬКИЙ, Олександр БЕВЗ, Олександр БЛИЗНЮК, Катерина ГРИГОРЕНКО, Марія ГРИГОРЕНКО, Юлія ГРИГОРЕНКО; Віктор ЖИЛІНСЬКИЙ, Микола ЗАЄЦЬ, Вячеслав КАЛІНСЬКИЙ, Михайло КЛИМЕНКО, Андрій КЛІМУК, Андрій КОВАЛЕНКО, Сергій ЛИПОВИЙ, Богдан МИРЕЦЬ, Ігор МІЩЕНКО, Степан КОВТУН, Олексій ОЛЕНКО, Ольга САТИРЕНКО, Ігор СЛАДКІВСЬКИЙ, Микола СОЛОНИНА, Микола СТОРЧОВИЙ, Сергій ТИЩЕНКО, Михайло ФЕЩЕНКО, Микола ХОМЕНКО, Сергій ШАРАВАРА.
  • в номінації серед меценатів, спонсорів та благодійників фізкультурно-спортивного руху Подяками Рокитнянської селищної ради були відзначені: Сергій БУСОЛ, Віталій ГЕРАСИЧЕВ, Михайло ГОРОВЕНКО, Микола ЗАЄЦЬ, Сергій ЗІНЧЕНКО, Сергій МИРЕЦЬ, Богдан СВИНАРЧУК.
  • в номінації серед колективів фізичної культури  підприємств, товариств, організацій, установ, кубком та дипломом Рокитнянської селищної ради був відзначений колектив ТДВ «Синявське».
  • в номінації серед колективів фізичної культури закладів загальної середньої освіти, кубком та дипломом Рокитнянської селищної ради був відзначений колектив Синявського ліцею.
  • в номінації серед старостинських округів, кубком та дипломом Рокитнянської селищної ради був відзначений Синявський старостинський округ;
  • в номінації серед спортсменів, статуетками та грамотами Рокитнянської селищної ради були відзначені: Анастасія ПРИЛІПКО, Ангеліна ГРИГОРЕНКО, Юрій ЩИРИЦЯ.
  • в номінації серед тренерів, статуетками та грамотами Рокитнянської селищної ради були відзначені: Катерина ГРИГОРЕНКО; Валентина ГОЛОВЧЕНКО; Іван СИДОРЧУК.
  • в номінації серед спортивних команд з ігрових видів спорту (за найвищим показником участі команди у змаганнях різного рівня) кубком, медалями та дипломом Рокитнянської селищної ради була відзначена збірна команда ветеранів 65+.
  • в номінації серед спортивних команд з ігрових видів спорту (серед футбольних команд за результатами участі команд у змаганнях Рокитнянської селищної територіальної громади з футболу в комплексному заліку), кубком та дипломом Рокитнянської селищної ради була відзначена команда АФ «Україна».

Юрій БОГДАНОВ також відзначив Подяками Рокитнянської селищної ради колектив Рокитнянської дитячо-юнацької спортивної школи за проведення на високому рівні спортивно-масової роботи в Рокитнянській селищній територіальній громаді в 2023 році та спортивний клуб НСК «Савинці» за активну участь у спортивно-масових заходах Рокитнянщини. Такими ж Подяками були відзначені комунальне некомерційне підприємство «Рокитнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» - за якісний медичний супровід спортивно-масових заходів та комунальне підприємство «Телерадіокомпанія «Рокита» - за висвітлення в засобах масової інформації спортивного життя Рокитнянської селищної територіальної громади.

Відділ культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради щиро вітає з відзнаками переможців та призерів огляду-конкурсу та дякує всім хто брав участь у спортивному та фізкультурно-оздоровчому житті Рокитнянщини в 2023 році!

Бажаємо всім, у прийдешньому 2024 році, МИРУ, міцного здоров’я, успіхів, наполегливості та вдалих стартів і значних досягнень у житті й спорті!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь