Засідання робочої групи за фактом бійки неповнолітніх дівчат

Дата: 08.12.2023 16:08
Кількість переглядів: 528

01.12.2023 між неповнолітніми ученицями місцевих навчальних закладів відбулася бійка, у результаті якої дівчинці було завдано тілесних ушкоджень. Про цей випадок стало відомо з відео, яке було поширено дітьми через кілька днів в соціальних мережах.

Рокитнянським селищним головою Юрієм Богдановим 6 грудня 2023 року було проведено термінову нараду за участю працівників поліції, служби у справах дітей та сім´ї, відділу освіти, директорів шкіл, у яких навчаються діти з метою з’ясування обставин інциденту. Представники поліції повідомили про те, що почалося досудове розслідування випадку. Головою селищної ради було дано відповідні доручення.

Фото без опису

Сьогодні, 8 грудня 2023 року, проведена нарада селищним головою з керівниками та представниками структурних підрозділів селищної ради, працівниками поліції, директорами шкіл,  до якої були залучені батьки дітей, які брали участь в бійці.

На нараді було наголошено про посилення профілактичної роботи з підлітками та їх батьками щодо попередження проявів насильства у дитячому середовищі. Зобов’язано директорів усіх навчальних закладів громади провести батьківські збори стосовно недопущення насильницьких проявів серед дітей.

Селищний голова звернув увагу на те, що така поведінка підлітків є неприпустимою, а особливо у час коли наша країна знаходиться в стані війни.

Даний випадок не може залишитися без відповідного реагування. Ця ситуація буде перебувати під особистим контролем керівництва громади для винесення справедливого рішення.

Після закінчення слідчих дій всі матеріали будуть передані до суду.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь