Відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2023 13:00
Кількість переглядів: 110

Фото без опису Сьогодні у залі засідань Рокитнянської селищної ради відбулося урочисте зібрання з нагоди професійного свята Дня місцевого самоврядування.

Фото без опису

Зі словами вітань до колег звернувся Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов: «Наше з вами головне завдання – працювати на благо громади та відстоювати її інтереси. Це робота непроста і відповідальна, це щоденні виклики, це прийняття складних рішень. Особливо зараз, в умовах війни, коли перед нами постійно постають нові й нові завдання, а разом з ними приходить новий досвід. Дякую кожному з вас за те, що обрали цей непростий шлях і за те, що усі ми працюємо як єдиний злагоджений механізм. Бажаю вам професійних досягнень, нових звершень у вашій відповідальній роботі, успіхів у справі служіння своїй громаді, вдячності від людей, міцного здоров’я, стійкості і нашої Перемоги».

Фото без опису

Особливі слова подяки звучали на адресу ветеранів самоврядування Рокитнянщини, які віддали часточку своєї душі у становлення та розвиток краю і чий багатий досвід є прикладом творчої роботи в органах місцевого самоврядування для інших.

За сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, високий професіоналізм, вагомий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток Рокитнянщини та з нагоди Дня місцевого самоврядування України Юрій Андрійович нагородив Подяками Рокитнянської селищної ради працівників селищної ради.

Також працівників місцевого самоврядування відзначено Подяками від депутата Білоцерківської районної ради Ольги Литвин.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Продовжуємо спільно працювати задля добробуту людей, розбудови Рокитнянської селищної територіальної громади та найскорішої Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь