Рокитнянщина привітала Збройні Сили України

Дата: 06.12.2023 12:21
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

6 грудня Рокитнянщина вшанувала наші славні Збройні Сили України!

Із самого ранку на території Меморіального комплексу селища Рокитне біля пам’ятника захисникам незалежності України «Пам’яті нескорених» відбувся урочистий мітинг з нагоди Дня Збройних Сил України.

День Збройних Сил України - це свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворога, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламності духу яких наша країна лишається незалежною суверенною державою!

Фото без опису

Мітинг відбувся за участю керівництва громади, місцевої громадськості, духовенства та ЗМІ. Розпочався захід під звуки Державного Гімну України.

Фото без опису

Перед початком урочистостей керівництво громади, депутати районної та місцевої рад разом із військовими поклали квіти до пам’ятника захисникам незалежності України. Потім хвилиною мовчання і залпами пострілів вшанували всіх загиблих воїнів Рокитнянщини та України.

Фото без опису

З вітальними словами до наших незламних Збройних Сил України та всіх учасників заходу звернувся Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов: «Вітаю всіх доблесних чоловіків і жінок, які потужною стіною захищають нашу рідну Україну від окупанта. Словами неможливо висловити нашу безмежну їм вдячність! Ми, українці, сьогодні пишаємося своїм військом! Нехай Господь береже кожного українського воїна!». Також селищний голова зауважив, що українські військові – це армія незламних та нескорених бійців, які вже два роки в умовах війни демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та неабияке бажання перемогти ворога. Дякував матерям і дружинам загиблих захисників і захисниць України за їхній гідний подвиг заради збереження цілісності нашої держави!

Після привітання селищний голова Юрій Богданов вручив подяки Рокитнянської селищної ради нашим військовослужбовцям та членам добровольчого формування Рокитнянської територіальної громади № 1.

Фото без опису

До слів вітань також долучилися: начальник 5-го відділу смт Рокитне Білоцерківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майор - Олександр Діденко, депутат Білоцерківської районної ради - Ольга Литвин та  Рокитнянський благочинний - Олексій Мельніченко. У своїх привітаннях всі вони зазначали що це свято, на жаль, ми святкуємо у час війни, коли всі наші воїни ЗСУ не можуть його відсвяткувати, оскільки задіяні в обороні країни. Та відмітили, що всі наші військові – люди різнобічних професій, проте з однією спільною метою – захистити нашу країну!

Фото без опису

Олександр Діденко, відповідно до Указів Президента України, вручив родичам двох загиблих воїнів Рокитнянщини ордени "За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку" - Мехеді Андрію Вікторовичу (від 07 квітня 2023 року № 201/2023 «За мужність» ІІІ ступеня, посмертно) та Безпальку Антону Валерійовичу (від 26 травня 2023 року № 306/2023 «За мужність» ІІІ ступеня, посмертно).

Фото без опису

Ольга Литвин від депутата Рокитнянської селищної ради Ярослава Литвина передала Рокитнянському селищному голові Юрію Богданову військовий автомобіль, який слугуватиме нашій громаді для захисту неба над Рокитнянщиною.

Фото без опису

Урочистий захід супроводжувався водночас і радістю, і смутком, оскільки Рокитнянщина зазнала вже великих втрат – наших вірних воїнів!

Патріотизм, самовідданість, мужність, стійкість, сміливість, безкомпромісність по відношенню до ворога, бажання битися та стояти до кінця – це ті якості, які за період війни отримали наші незламні військовослужбовці. Саме тому сьогодні українські воїни-захисники є найбільшим предметом гордості серед українського народу!

Вітаємо зі святом нашу гордість і наше найцінніше багатство країни - всіх її військовослужбовців! Ви - наш захист, наша опора і наша впевненість у завтрашньому дні! Дай, Боже, вам сил та мужності вистояти у цій битві за свободу!

Слава українським воїнам! Миру та спокою на всій нашій українській землі!

Алла Нечепоренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь