Вшанували волонтерів нашої громади!

Дата: 05.12.2023 13:30
Кількість переглядів: 165

Фото без опису 5 грудня весь світ відзначає Міжнародний день волонтера. Рокитнянщина теж долучилася до цієї важливої події, адже має багато волонтерів, благодійників та меценатів, які віддано допомагають нашим воїнам Збройних Сил України.

Із 24 лютого 2022 року, коли сталося повномасштабне вторгнення росії, волонтерський рух в Україні пожвавився в усіх галузях. Волонтери виробляють та знаходять необхідні речі, продукти харчування, речі першочергового вжитку, підтримують моральний дух бійців. Також волонтери допомагають дітям і дорослим та піклуються про тварин. Усі українські волонтери – це головна підтримка для наших військових.

5 грудня 2023 року у обрядовій залі Центрального будинку культури селища Рокитне відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня волонтера. На захід завітали очільники громади, місцева громадськість та ЗМІ. Та було запрошено чимало волонтерів Рокитнянщини.

На початку заходу всі присутні схилили голови у скорботній хвилині мовчання за всіма загиблими військовими і цивільними, за всіма, хто віддав найцінніше - своє життя за Україну! 

Селищний голова Юрій Богданов звернувся до учасників заходу із промовою: «Сьогодні важкі часи, іде війна, гинуть кращі сини і дочки України, вони гинуть за нас, за наші мирні ранки і затишні вечори, стійко боронять захист нашої незалежної України». Далі зазначив, що всі волонтери – це люди, які  добровільно віддають власний час та енергію, щоб допомагати іншим, особливо зараз – у час війни! Сказав, що наші волонтери Рокитнянщини – люди великої щирої душі, які допомагають українській армії та людям, які опинилися у скрутному становищі. Що волонтери – це армія допомоги і порятунку, завдяки якій врятовано тисячі життів та забезпечено надійну підтримку воїнам ЗСУ!

Фото без опису

Після промови очільник громади від усієї душі із вдячністю вручив волонтерам Рокитнянщини Подяки Рокитнянської селищної ради за волонтерські заслуги перед громадою та державою. Також волонтерів привітала директор благодійної організації «Благодійний фонд «РОДУ СИЛА» - Лариса Борисенко, теж вручивши їм Подяки від цього благодійного фонду.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Цього дня для волонтерів та всіх, хто завітав на свято, окрім слів вдячності та поваги, звучали войовничі патріотичні пісні. Було презентовано портретний стенд «Пам’яті за загиблими Героями Рокитнянщини» із портретами усіх наших загиблих воїнів. Також було представлено прекрасну виставку прапорів, привезених із гарячих точок війни, виставку боєприпасів (використаних гільз та снарядів) та книжкову виставку під назвою «Російсько-українська війна».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Наразі триває війна, та ми обов’язково маємо знаходити час аби подякувати нашим відважним Збройним Силам України та нашим волонтерам!

Низький уклін кожному волонтеру за нелегку та важливу благодійну світлу місію!  Дорогі волонери – ви відважні люди, ви – свого роду герої! Бо ви знаходите у собі силу, відвагу та людяність творити добрі справи, не очікуючи нічого взамін.

Щиро бажаємо кожному з вас міцного здоров’я, довголіття, Божого захисту, вдячності від людей та миру нашій країні! Ваше добро обов’язково повернеться вам сторицею!

Алла Нечепоренко

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь