ПАМ'ЯТАЄМО ГОЛОДОМОР! ЗУПИНЕМО ГЕНОЦИД!

Дата: 24.11.2023 13:00
Кількість переглядів: 124

Фото без опису Знову в кінці осені стукає у наші серця трагічна дата – День пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років та масових штучних голодів 1921-1923 і 1946-1947 років.

Щорічно національний пам’ятний день в Україні припадає на четверту суботу листопада. Сьогодні, напередодні трагічної події, на території населених пунктів Рокитнянської селищної територіальної громади представники влади Рокитнянської громади хвилиною мовчання вшанували пам’ять українців, які стали жертвами геноциду, вчиненого проти українського народу та поклали квіти до пам’ятних знаків Жертвам Голодомору.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Цього року ми вдруге вшановуємо жертв сталінського геноциду в умовах повномасштабної війни, яка супроводжується геноцидними діями росії проти українців. Адже ворог у цій війні переслідує ту саму мету, що й під час Голодоморів - знищити українську ідентичність і націю. Трагічні події та злочини, які розгортаються на наших очах, демонструють: жива пам’ять надзвичайно важлива; ті, хто чинить злочини проти людства, мають бути засуджені світовою спільнотою, а жертви – шановані.

25 листопада о 16.00 год. долучіться до Загальнонаціональної хвилини мовчання. Згадайте про мільйони людських життів, які Україна втратила внаслідок Голодомору і масових штучних голодів. Запаліть свічку пам'яті у своєму вікні на знак скорботи за загиблими та віри в перемогу України.

Пам’ятаємо! Єднаємося! Переможемо!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь