Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 23.11.2023 14:53
Кількість переглядів: 108

Фото без описуНазва предмета закупівлі: Папір офісний А4 ДК 021:2015 Код 30190000-7 - Офісне устаткування та приладдя різне.

Вид та ідентифікатор закупівлі: відкриті торги з особливостями , UA-2023-11-13-009830-a

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено з урахуванням реальних потреб і оптимального співвідношення ціни та якості. Папір повинен бути багатоцільовим, для усіх видів копіювальних, факсимільних апаратів та принтерів, що перебувають у користуванні працівників Рокитнянської селищної ради. З огляду на зазначене, для паперу для друку визначені наступні характеристики:

  • формат паперу – А4 (210*297 мм); тип паперу – офісний; колір паперу – білий; щільність аркушу – не менше 80 г/м.кв; товщина аркушу – не менше 104 мкм; білизна аркушу за СІЕ – не менше 146 %; непрозорість аркушу – не менше 90%; тип друку – двосторонній; кількість аркушів в пачці – 500 аркушів.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: 

Враховуючи те, що ефективність проведення державних закупівель, в першу чергу залежить від якісного аналізу та визначення існуючих потреб, обов’язкового планування торгів (тендеру), вивчення ринку необхідних товарів, було здійснено аналіз фактичного використання паперу для друку працівниками Рокитнянської селищної ради та визначено реальну потребу в закупівлі, що становить: папір формату А4 – 250 пачок до кінця 2023 року.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена з урахуванням пункту 1 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275, а саме здійснено пошук, збір та аналіз загальнодоступної інформації про ціну в мережі Інтернет, зокрема на майданчику державних закупівель «Prozorro Market» .

Здійснивши аналіз цінових пропозицій на сайтах у відкритому доступі мережі Інтернет, застосувавши формулу визначення очікуваної ціни за одиницю, як середньоарифметичне значення масиву отриманих даних, що розраховується за формулою: Цод=(Ц1+…+Цк)/К де Цод оцікувана ціна за одиницю; Ц1 ціна, отримана з відкритих джерел інформації, Кількість цін отриманих з відкритих джерел інформації), визначено очікувану вартість закупівлі.

Очікувана вартість предмета закупівлі згідно КЕКВ 2210 папір для друку (код ДК 021:2015-30190000-7 «Офісне устаткування та приладдя різне»), відповідний код – 30197630-1, становить 39750,00 гривень (Тридцять дев»ять тисяч сімсот п»ятдесят  гривень 00 копійок).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь