Вечір пам’яті

Дата: 16.11.2023 17:00
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

15 листопада в Рокитнянському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся вечір пам’яті загиблих Героїв Рокитнянщини. Захід приурочений до Дня Гідності та Свободи, для вшанування тих, хто віддав своє життя за можливість нашому народу жити під мирним небом в незалежній і суверенній країні. Також в цей день  працівники і вихованці закладу з глибоким сумом відзначають сороковини з дня загибелі свого колеги і наставника, нашого Захисника – Слободяника Олександра Анатолійовича, який віддав своє життя за свободу і незалежність України.

На пам’ятному вечері були присутні Рокитнянський селищний голова Юрій БОГДАНОВ, заступник селищного голови Олександр КОНОПЧУК, начальник відділу культури, молоді та спорту селищної ради Тетяна КРУТЬ, викладачі, члени учнівського самоврядування та інші.

Директор Рокитнянського центру дитячої та юнацької творчості Валентина ЛОСІЦЬКА гостинно запросила учасників заходу на відкриття музейної кімнати «Українська світлиця», де були представлені експонати, які висвітлюють історію нашого краю, «сувеніри» з війни і найголовніше - світлини наших мужніх Героїв, що віддали своє життя за нашу свободу і мирне майбутнє.

Вшанування пам’яті наших Захисників відбулося в актовому залі закладу, де очільник громади Юрій БОГДАНОВ оголосив хвилину мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України

Члени учнівського самоврядування під керівництвом викладача Наталії ХАРЧИШИН декламували патріотичні вірші нашої славної поетеси Наталії НЕНЮК, яка теж була присутня на цьому пам’ятному вечері та подарувала юнацтву збірки поетичної літератури.  

Селищний голова подякував директору Центру дитячої та юнацької творчості, викладачам та їх вихованцям за надзвичайно важливу справу, яку вони роблять вшановуючи пам’ять наших Захисників та за допомогу, яку вони надають підтримуючи воїнів на передовій.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь