Відзначили День працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Дата: 09.11.2023 11:00
Кількість переглядів: 178

Фото без опису 9 листопада 2023 року Рокитнянська селищна територіальна громада разом із усією Україною відзначила професійне свято усіх, хто причетний до галузі культури, – Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.

У обрядовій залі Центрального будинку культури нашого містечка Рокитне відбулись святкові урочистості з нагоди професійного свята працівників культури.

Фото без опису

Фото без опису

На захід завітали: Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, заступник селищного голови Олександр Конопчук, секретар селищної ради Юрій Шимченко, начальник відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тетяна Круть та директори і працівники бібліотек, будинків культури, клубів, Музичної школи, Центру дитячої та юнацької творчості та майстри народного мистецтва нашої громади.

Юрій Богданов щиросердно привітав присутніх зі святом, побажав їм усім міцного здоров’я, професійного розвитку, творчої наснаги,  родинного тепла та особистого щастя. Подякував усім діячам культури нашої громади за професіоналізм, за творчість та невичерпну енергію, за винахідливість в організації та проведенні культурно-масових заходів і культурного відпочинку, за якісне забезпечення культурних потреб населення громади, за уміння нести радість і насолоду у душі людей через мистецтво, музику, пісню, танець, поезію...

Тетяна Круть теж від душі привітала всіх своїх колег та діячів культурного мистецтва громади із професійним святом. Зазначила, що всі вони - сіячі національного духу нашої країни, невід’ємна окраса людського життя, люди, які по велінню свого серця дарують духовний хліб через свій талант та любов до людей і української національної культури.

Кращих працівників галузі культури та народного мистецтва громади було відзначено Грамотами департаменту культури та туризму Київської державної військової адміністрації, Рокитнянської селищної ради та відділу культури, молоді та спорту селищної ради. Також очільник громади Юрій Богданов вручив передані Подяки від депутата Рокитнянської селищної ради Ольги Литвин співачкам гурту «SoloWay».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Впродовж всього свята усі присутні насолоджувалися чудовими концертними номерами у виконанні місцевих майстрів художньої самодіяльності громади: гурту-тріо «SoloWay», народного вокального ансамблю «Гармонія», народного інструментального ансамблю народних інструментів «Дивограй» та народного аматорського театру ляльок «Теремок». А керівниця літературно-мистецького об’єднання «Відродження» Наталія Ненюк подарувала присутнім свій власний вірш та свої книги для Публічної бібліотеки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Тож, попри війну, ми живемо, ми працюємо, ми допомагаємо, ми вчимося, ми радіємо життю, ми творимо!

Зі святом усіх, хто причетний до галузі культури - хто творчий, хто креативний, хто неординарний та активний, хто життєрадісний і хто позитивний!

Алла Нечепоренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь