«Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим» (Іван Франко)

Дата: 03.11.2023 14:59
Кількість переглядів: 147

Фото без опису Вже 24 роки поспіль у першу неділю листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Це свято стало свідченням високої оцінки державою ролі соціальних працівників у справі соціального захисту населення.

Вітання від Рокитнянського селищного голови Юрія Богданова з цієї нагоди сьогодні приймали люди, які обрaли для себе спрaвою життя нелегку мiсiю – постiйну і всебiчну пiдтримку тa зaхист всiх, хто нaйбiльше цього потребує в нaшому суспiльстві.

Фото без опису

«Для людей, які присвятили своє життя піклуванню про інших, доброта, милосердя, чуйність та щедрість душі стали нормою повсякденного життя. Від піклуванні про ветеранів війни і праці, самотніх громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, пенсіонерів, дітей-сиріт, підтримки малозабезпечених та багатодітних родин, а також учасників бойових дій та їх родин, внутрішньо переміщених осіб значною мірою залежить ефективність усієї соціальної політики держави. У Рокитнянській селищній територіальній громаді 82 соціальних робітника. Саме через вас держава намагається допомогти кожному, хто опинився в тяжкій життєвій ситуації. У ці важкі часи ваша робота вселяє віру й надію багатьом людям. До повномасштабного вторгнення росії сфера соціального захисту стрімко розвивалася в нашій громаді, а зараз вирішує проблеми ще більшої кількості громадян, адже наразі допомоги потребують не тільки містяни, а й ті, хто вимушений був покинути свої домівки. Соціальні працівники щодня на варті захисту населення. Кожен виконує свої обов’язки професійно та з максимальною віддачею. Дякую вам за щоденну нелегку роботу.  Сердечно бажаю вам здоров’я, невичерпної енергії, миру, достатку, витримки у життєвих випробуваннях, вдячності людей, наснаги і завзяття в служінні своїй справі», - наголосив у своєму вітальному слові Юрій Андрійович.

За сумлінне виконання обов’язків, високу професійну майстерність, досягнення позитивних результатів у професійній діяльності, вагомий внесок у забезпеченні життєдіяльності Рокитнянської селищної територіальної громади та з нагоди Дня працівника соціальної сфери відзначено колективи соціальної сфери громади Подяками Рокитнянської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Лише люди з великим серцем та щирою душею обирають такий нелегкий, але надзвичайно важливий для суспільства шлях. Нехaй добро і чуйність, які ви даруєте людям, повертaються до вaс сторицею, шановні працівники соціальної сфери Рокитнянської громади!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь