«Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим» (Іван Франко)

Дата: 03.11.2023 14:59
Кількість переглядів: 175

Фото без опису Вже 24 роки поспіль у першу неділю листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Це свято стало свідченням високої оцінки державою ролі соціальних працівників у справі соціального захисту населення.

Вітання від Рокитнянського селищного голови Юрія Богданова з цієї нагоди сьогодні приймали люди, які обрaли для себе спрaвою життя нелегку мiсiю – постiйну і всебiчну пiдтримку тa зaхист всiх, хто нaйбiльше цього потребує в нaшому суспiльстві.

Фото без опису

«Для людей, які присвятили своє життя піклуванню про інших, доброта, милосердя, чуйність та щедрість душі стали нормою повсякденного життя. Від піклуванні про ветеранів війни і праці, самотніх громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, пенсіонерів, дітей-сиріт, підтримки малозабезпечених та багатодітних родин, а також учасників бойових дій та їх родин, внутрішньо переміщених осіб значною мірою залежить ефективність усієї соціальної політики держави. У Рокитнянській селищній територіальній громаді 82 соціальних робітника. Саме через вас держава намагається допомогти кожному, хто опинився в тяжкій життєвій ситуації. У ці важкі часи ваша робота вселяє віру й надію багатьом людям. До повномасштабного вторгнення росії сфера соціального захисту стрімко розвивалася в нашій громаді, а зараз вирішує проблеми ще більшої кількості громадян, адже наразі допомоги потребують не тільки містяни, а й ті, хто вимушений був покинути свої домівки. Соціальні працівники щодня на варті захисту населення. Кожен виконує свої обов’язки професійно та з максимальною віддачею. Дякую вам за щоденну нелегку роботу.  Сердечно бажаю вам здоров’я, невичерпної енергії, миру, достатку, витримки у життєвих випробуваннях, вдячності людей, наснаги і завзяття в служінні своїй справі», - наголосив у своєму вітальному слові Юрій Андрійович.

За сумлінне виконання обов’язків, високу професійну майстерність, досягнення позитивних результатів у професійній діяльності, вагомий внесок у забезпеченні життєдіяльності Рокитнянської селищної територіальної громади та з нагоди Дня працівника соціальної сфери відзначено колективи соціальної сфери громади Подяками Рокитнянської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Лише люди з великим серцем та щирою душею обирають такий нелегкий, але надзвичайно важливий для суспільства шлях. Нехaй добро і чуйність, які ви даруєте людям, повертaються до вaс сторицею, шановні працівники соціальної сфери Рокитнянської громади!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь