Кубок з футболу присвячений пам’яті В.І.Литвина

Дата: 30.10.2023 08:06
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

Напередодні, 29 жовтня, в селищі Рокитне на стадіоні спортивного комплексу „Рокитне” були проведені змагання Рокитнянської селищної територіальної громади з футболу, серед аматорських команд на Кубок пам’яті В.І.Литвина - досвідченого господаря, керівника сільськогосподарського підприємства „Синявське”, який зробив великий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Рокитнянщини. Цей захід вже став частиною фізкультурно-спортивного життя громади і проводився вже в чотирнадцяте до Дня народження Василя Івановича, якому в цьому році мало виповнитися 70 років.

Фото без опису

До присутніх на змаганнях з промовою звернулася директор ТДВ „Синявське”, депутат Білоцерківської районної ради - Ольга Петрівна Литвин,  яка поділилася своїми спогадами про Василя Івановича, про те як він розвивав сільське господарство і завжди підтримував спорт, а тепер їхня родина  з гордістю  продовжує  його справу.  Вона подякувала спортсменам за активну участь у  змаганнях  і  побажала їм результативної гри та перемоги. 

Фото без опису

На заході був присутній Рокитнянський селищний голова Юрій Андрійович Богданов, він подякував Ользі Петрівні за  великий  внесок  їхньої родини у підтримку  та розвиток спорту на Рокитнянщині.

Фото без опису

За результатами проведених футбольних матчів серед аматорських команд  Рокитнянщини, що вийшли  у  фінал:

  • IV місце посіла  команда „Інтеграл”;
  • ІІІ місце зайняла команда ФК „Синявське”;
  • ІІ місце виборола команда „Динамо”;
  • І переможне місце відвоювала команда АФ „Україна”.   

Фото без опису

Після церемонії нагородження Ольга Петрівна передала від Благодійного фонду ім. В.І.Литвина ще один автомобіль на потреби Збройних Сил України, ключі отримав військовослужбовець Олександр Володимирович Осадчий, а його батько, Володимир Петрович Осадчий, який теж із зброєю в руках відстоює нашу незалежність, отримав набір покришок на колеса автомобіля, що зараз знаходитися на передовій. Від родини Литвинів матеріальне заохочення отримали всі команди і судді  змагань, але ці винагороди вони  також передали на  потреби  ЗСУ.

Фото без опису

В центральному парку громади відбувся ярмарок з продажу продуктів харчування за прийнятними цінами від товаровиробника, адже родина Василя Івановича, продовжує та розвиває його справу, наразі ТДВ „Синявське” є найбільшим виробником сільськогосподарської продукції у нашій громаді та забезпечує якісними продуктами харчування своїх співвітчизників.

Організатори змагань пригостили всіх присутніх смачною, запашною юшкою, а родзинкою на заході було проведення лотереї, її учасники вигравали пакунки з різними крупами, олію і головні призи - подарункові сертифікати на мішок цукру та порося.

Всі виручені  від продажу кошти будуть  передані на потреби  ЗСУ, тобто кожен, хто купував теж долучився до цієї вкрай важливої справи і отримав  лотереї для участі в розіграші призів серед учасників цього пам’ятного і благодійного заходу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь