РУСЛАН КРАВЧЕНКО: ЦЬОГО ТИЖНЯ В МАКАРОВІ ТА ІРПЕНІ ВІДБУДУТЬСЯ КОМІСІЙНІ ПЕРЕВІРКИ ОБ’ЄКТІВ, ЯКІ ВІДБУДОВУЮТЬ

Дата: 24.10.2023 15:15
Кількість переглядів: 108

Фото без описуЦього тижня в Макарові та Ірпені відбудуться комісійні перевірки об’єктів, які відбудовують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.

Локації на цей тиждень:

  • 25 жовтня, 13:00, смт Макарів. 2 об’єкти – капітальний ремонт багатоповерхівок за адресами: вул. Садова, 1 та вул. Садова, 1а;
  • 27 жовтня, 12:30, м. Ірпінь. 4 об’єкти – капітальний ремонт  багатоквартирних будинків на вул. Університетська, 2к, вул. Ярославська, 14; реконструкція дитсадка «Веснянка» на вул. Полтавська, 5; капітальний ремонт багатоповерхівки на вул. Котляревського, 52а.

Руслан Кравченко нагадав, що до складу комісії входять представники профільних департаментів КОВА, правоохоронних органів, технагляду, Держпраці, спостережної ради, ДТЕКу тощо. 

«Ми вже перевірили, як відбудовують дитсадок у Бишеві та 4 багатоповерхівки в Бучі. Під час кожного такого виїзду детально розбираємо процес, фіксуємо всі проблемні моменти, щоб одразу їх оперативно усувати. Запрошуємо долучатися до перевірок народних депутатів, представників ЗМІ, мешканців будинків та громадськість», – зазначив начальник Київської ОВА.

Наразі йдеться про обстеження 56 об’єктів, які відбудовують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії (повний список тут: https://bit.ly/3RTMHCY). Це багатоквартирні будинки, дитсадки, школи, укриття.

«Крім того, вже з цього тижня запроваджуємо регулярні розширені наради за участі представників Спостережної ради з питань відбудови, робочої групи «Прозорість та підзвітність» та підрядників. Мета – вирішення всіх проблемних питань, які стосуються процесів відновлення Київщини. Наради стосуватимуться як об’єктів, що відновлюються коштом ФЛН, так і UNITED24», – додав Руслан Кравченко.

Начальник Київської обладміністрації підкреслив, що ефективна та оперативна відбудова Київщини залежить від спільної і злагодженої роботи всіх зацікавлених сторін.

«Тому вже на старті процесів відбудови маємо зробити все, щоб зняти проблемні моменти та виключити навіть натяки на корупційну складову. Всі процеси – прозорі та публічні», – наголосив він.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь