ПАМ’ЯТІ ГЕРОЯ ОЛЕКСАНДРА ГРИГОРЕНКА

Дата: 20.10.2023 12:00
Кількість переглядів: 393

Фото без опису

МИ ПАМ’ЯТАЄМО, ГЕРОЇ Й ГЕРОЇНІ,
І ДІТИ НАШІ ЗНАТИМУТЬ ПРО ВАС.
ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ В УКРАЇНІ,
ГЕРОЇ ПРОСТО РАНО ПОКИДАЮТЬ НАС…

Ціна Перемоги неймовірно висока і занадто важка. За свободу гинуть найкращі, віддаючи за неї найдорожче - своє життя. Щоразу думаємо: «скільки ще»? Скільки сліз ще витримає наша українська земля? Скільки Героїв не повернуться живими додому?

Сьогодні минає рік від трагічної загибелі уродженця села Насташка, нашого новітнього Героя, рік, коли перестало битися серце мужнього сина українського народу – Григоренка Олександра Федоровича. І наш обовʼязок памʼятати, завдяки кому ми ще є і зустрічаємо нові ранки...

Сповнений справжньої мужності, самовідданості та непохитної вірності своїй країні, захищаючи її територіальну цілісність і мирне майбутнє для своїх співвітчизників, військовослужбовець 121-ї окремої бригади територіальної оборони Збройних Сил України, солдат відділу снайперів, роти вогневої підтримки в/ч А 7344 Олександр Григоренко 20 жовтня 2022 року загинув під час виконання бойового завдання в районі села Новогригорівка Херсонської області.

Цього дня, на Алеї Героїв в с. Насташка, керівництво громади та жителі села вшанували пам'ять Героя Олександра та поклали квіти.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

У скорботі та вдячності схиляємо голови перед родиною нашого захисника.

Низький уклін Героям, які віддали своє життя за свободу та незалежність нашої держави і мирне життя наших громадян. У наших серцях вічно буде жити пам'ять про них.

СУМУЄМО!
ПАМ’ЯТАЄМО!
ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЮ!

Довідково:

Народився Олександр Григоренко 04 червня 1987 року. Отримав освіту за спеціальністю правознавство, опанувавши професію. Але своє трудове життя пов'язав із шахтарською працею. З 2013 року працював контролером на контрольно-пропускному пункті Смолінської шахти, потім охоронником. А у 2016 році, пройшовши навчання безпосередньо на шахті, став працювати гірником очисного забою підземної дільниці. Через чотири роки перейшов на Новокостянтинівську шахту, де і трудився до мобілізації. Олександр був справжнім шахтарем - працелюбним, наполегливим, сильним, готовим взятися за найважчу роботу та сумлінно виконати її. Таким проявив себе і на війні. Без роздумів в перші дні повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини. Похований Олександр у селищі Смоліно на Кіровоградщині. У нього залишилися батьки, дружина, двоє дітей та рідна сестра.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь