Творча зустріч із письменницею та поетесою Світланою Перч

Дата: 13.10.2023 11:15
Кількість переглядів: 295

Фото без опису

12 жовтня 2023 року представники літературно-мистецького об'єднання "Відродження" спільно з бібліотекарями комунального закладу Рокитнянської селищної ради «Публічна бібліотека» організували та провели творчу зустріч із письменницею та поетесою Рокитнянщини - Світланою Вікторівною ПЕРЧ.

Світлана Вікторівна – справжня українська жіночка та пані, яка знає побут українського села, поводження із землею, любить природу та розуміє людей. Саме про це говорить її вишукана і особлива творчість - самобутна, різноманітна, колоритна, мудра та «смачна». В її творах прослідковується справжня мудрість життя.

Основою поезії пані Світлани є любов до рідної землі, до людей та до наших мужніх воїнів-захисників, її вірші – це своєрідні обереги для них. Бо саме Світлана Вікторівна віддала для захисту України та всіх нас найдорожче - свого чоловіка, Олега Вікторовича Перча (він героїчно загинув влітку 2022 року). 

Тож учасники зустрічі хвилиною мовчання вшанували всіх загиблих Героїв - тих, хто віддав своє життя за нашу волю і незалежність.

Також на захід завітали працівники музичної школи, журналіст Алла Шелест та Уляна Мостіпан (ветеран праці у сфері державної служби, депутат двох скликань Верховної ради України), яка подарувала письменниці-поетесі подарунок та книгу "Зірка над Росавою".

Впродовж зустрічі на адресу пані Світлани було сказано доволі багато теплих та приємних слів, слів підтримки та розуміння її болю.  Адже жити після втрати рідної людини тяжко. Проте ця мужня і відважна жінка знаходить в собі сили творити, любити та підтримувати інших жінок, які теж втратили своїх чоловіків.

Хай творчість Світлани Перч надихає всіх поціновувачів її мистецтва слова та підтримує наших хоробрих захисників!  

Вірмо в ПЕРЕМОГУ!

Алла Нечепоренко

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь