Змагання, присвячені пам’яті Дмитра Шила

Дата: 12.10.2023 19:00
Кількість переглядів: 440

Фото без опису

Фото без опису

12 жовтня на базі спортивного комплексу «Рокитне» і спортивних майданчиків із штучним покриттям Рокитнянських ліцеїв № 1 і № 3 відбулися фінальні змагання з футболу серед збірних дитячо-юнацьких команд закладів освіти Рокитнянської селищної територіальної громади, присвячені пам’яті Дмитра ШИЛА - вихованця відділення футболу Рокитнянської ДЮСШ, який віддав своє життя за свободу, незалежність і територіальну цілісність України у війні проти російського агресора.

У фінальних змаганнях (зональні відбулися 05 жовтня) взяли участь команди юнаків, дівчат з ліцеїв та юнаків з гімназій Рокитнянщини та дитячі команди, сформовані з наймолодших вихованців Рокитнянської ДЮСШ (всього змагалося 16 команд)        

Перед початком змагань усі команди вишикувалися в колону, попереду якої волонтери несли Державний Прапор України з портретом нашого славного земляка, старшого лейтенанта Дмитра Сергійовича Шила і Прапор 28-ої окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу другого механізованого батальйону, в якому Герой служив командиром взводу, слідом за ними - військові роти охорони 5 відділу смт Рокитне Білоцерківського РТЦК та СП несли 30-ти метровий синьо-жовтий Прапор України. Юні спортсмени несли портрети побратимів Дмитра Шила, які загинули з ним в бою. Під Гімн 28 бригади та «Козацький марш» колона пройшла по біговій доріжці стадіону та вишикувались для проведення церемонії відкриття змагань.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Вшанувати пам’ять нашого Героя прийшли керівники громади на чолі з Рокитнянським селищним головою Юрієм БОГДАНОВИМ. Також були начальник 5 відділу смт Рокитне Білоцерківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр ДІДЕНКО, директор благодійної організації «Благодійний Фонд «Роду Сила» Лариса БОРИСЕНКО з волонтерами цієї організації та жителі громади. 

На заході була присутня мати Дмитра - Ольга Шило, його близькі родичі, друзі та побратими.

Капітани команд мали честь підняти Прапор 28-ої окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу.

В знак шани юні футболісти вручили квіти матері Героя, бабусі та тітці нашого загиблого Захисника України, а його друзі віднесли корзину з квітами на його могилу.

Фото без опису

Організували захід волонтери благодійної організації «Благодійний Фонд «Роду Сила» під керівництвом Юлії АНДРЕЄВОЇ спільно Рокитнянською ДЮСШ за підтримки Рокитнянської селищної ради.

Селищний голова звернувся до рідних Дмитра ШИЛА, сказав, що особисто знав його та поділяє їх біль від непоправної втрати, подякував за виховання мужнього та відданого своєму народові Захисника!

Фото без опису

Начальник 5 відділу смт Рокитне Білоцерківського РТЦК та СП, майор Олександр ДІДЕНКО теж звернувся до учасників заходу і наголосив, що не зважаючи на молодий вік, старший лейтенант Дмитро Сергійович Шило звитяжно виконав свій обов’язок офіцера щодо захисту незалежності та територіальної цілісності України.

Волонтер благодійної організації «Благодійний Фонд «Роду Сила» Юлія АНДРЕЄВА оголосила хвилину мовчання та прізвища і імена всіх побратимів Дмитра, які разом з ним загинули захищаючи нашу свободу.

Фото без опису

Фото без опису

Змагання проходили в дружній та теплій атмосфері, навіть погода посприяла їх проведенню. Діти мали можливість поборотися за спортивні нагороди, проявити свою спритність та майстерність і почаювати на свіжому повітрі з смачною здобою, яку спекли волонтери благодійної організації «Благодійний Фонд «Роду Сила» і  Анатолій БОРЗАК.

Церемонію нагородження провели селищний голова Юрій БОГДАНОВ, начальник 5 відділу смт Рокитне Білоцерківського РТЦК та СП Олександр ДІДЕНКО і волонтер благодійної організації «Благодійний Фонд «Роду Сила» Юлія АНДРЕЄВА. Вони вручили переможцям та призерам змагань відповідні медалі, командам дипломи, а переможцям кубки за І місця з портретом Дмитра ШИЛА. Також всі учасники змагань отримали Пам’ятні Грамоти з портретом Героя. Кращі гравці змагань отримали  від селищного голови відповідні статуетки.  

Фото без опису

Фото без опису

Перехідний кубок змаганнь з футболу серед збірних дитячо-юнацьких команд закладів освіти Рокитнянської селищної територіальної громади, присвячені пам’яті  Дмитра  ШИЛА, з його портретом був вручений вихованцю Рокитнянської ДЮСШ і буде зберігатися в цій школі.

За участь у змаганнях всі команди отримали пам’ятні кубки від директора благодійної організації «Благодійний Фонд «Роду Сила» Лариси БОРИСЕНКО, матері Дмитра ШИЛА Ольги та волонтерів цього фонду.

За результатами проведених змагань:

  • серед юнаків

І місце виборола команда Рокитняського ліцею № 1

ІІ місце зайняла команда Рокитняського ліцею № 3

ІІІ місце в команди Синявського ліцею

  • серед дівчат

І місце виборола команда Ромашківського ліце

ІІ місце зайняла команда Насташівського ліцею

ІІІ місце в команди Рокитняського ліцею № 3

  • серед юнаків

І місце виборола команда Савинецької гімназії

ІІ місце зайняла команда Рокитняської гімназії № 5

ІІІ місце в команди Рокитняської гімназії №4

  • кращі гравці

Артем НЕДЗЕЛЬСЬКИЙ з команди Рокитняського ліцею № 1

Анастасія ЛАЗОРЕНКО з команди Насташівського ліцею

Богдан БАЗЯК з команди Рокитняського ліцею № 3

Олександр ОРЕЛ з команди Савинецької гімназії.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь