Вікторія Рибалка презентувала свою нову книгу «Моя Україна в серці моїм»

Дата: 29.09.2023 16:23
Кількість переглядів: 160

Фото без опису29 вересня 2023 року у обрядовій залі Центрального будинку культури нашого містечка Рокитне презентувала свою нову книгу відома поетеса Рокитнянщини - Вікторія Рибалка (Шевченко). Книга отримала назву «Моя Україна в серці моїм».

Фото без опису

Вікторія Миколаївна – талановита поетеса. Сама вона із Сумщини. Свого часу проживала в Білій Церкві, зараз із 2003 року - на Рокитнянщині, любить вишивати та вирощувати квіти. Зараз Вікторія – вся у поезії і творчості, бо її найбільше захоплення – писати вірші, вона їх пише із 2010 року.

Фото без опису

Вірші Вікторії Миколаївни здебільшого сюжетні, без всіляких технічних викрутасів та образної ускладненості. Презентована збірка віршів Вікторії Рибалки містить тематичні розділи: вірші про Україну, про життя, про кохання, про природу, ще містять лірику й привітання. В цій збірці віршів «Моя Україна в серці моїм» авторка пише про Україну, про її красу, безмежні простори, ріки та ліси. З біллю в серці поетеса пише про війну в нашій країні, переймається подіями і долею наших захисників.

Фото без опису

Організатором і ведучою поетичного заходу стала очільниця літературно-мистецького об’єднання «Відродження» Наталія Ненюк, яка для присутніх теж подарувала кілька своїх віршів.

Фото без опису

Привітати Вікторію Миколаївну із виходом нової книги завітав керманич громади, її голова – Юрій Богданов. Він від щирого серця бажав поетесі міцного здоров’я, натхнення, творчої наснаги, створення наступних поетичних збірок та подарував Вікторії квіти, а вона навзаєм – свою нову книгу.

Фото без опису

Також Юрій Андрійович вручив грамоти департаменту культури та туризму Київської обласної державної адміністрації заслуженим працівникам нашої бібліотечної сфери з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек (30 вересня) та педагогам нашої музичної школи з нагоди Міжнародного дня музики (1 жовтня).  

Фото без опису

Також квітами та подяками відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради привітали Вікторію Рибалку і працівників бібліотек і музичної школи начальник відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тетяна Круть, директор Центрального будинку культури Олена Горова та директор Публічної бібліотеки Людмила Марковська. Приємним візитом заходу був візит Уляни Мостіпан, ветерана праці у сфері державної служби, яка також щиро вітала поетесу.

Фото без опису

Захід творчої поезії Вікторії Рибалки пройшов на висоті, у невимушеній атмосфері, з радісними емоціями та теплими спогадами. Бажаємо Вікторії Миколаївні подальших успіхів на творчій поетичній ниві та ще більше задушевних і проникливих віршів!

 

Хай живе творчість у всіх її проявах, хай розквітає справжній талант, хай культурна спадщина нашого краю надихає і окриляє!

 

 

Алла Нечепоренко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь